Следвайте ни

Скандал в Пловдив: Родна певица прескача през прозореца с бебе, за да си влезе вкъщи СНИМКИ

viber icon

Жесток скандал със съсед е довел до крайност и принудил певицата Веси Бонева и майка ѝ да влизат в къщата си през прозореца.

Драмата започва преди половин година, когато съседът Илия Елкин поставя желязна врата, с която спира достъпа до входа на къщата. Майката на Веси Бонева – Венета, е принудена да влиза в собственото си жилище посредством стълба, по която се качва, за да мине през прозорец на партерния етаж. Венета дори монтира и скоба с катинар на прозореца си, с която да заключва къщата си.

Съседът Илия Елкин, за който Веси Бонева споделя, че е бивш полицай, поставя желязната врата в общия двор, с която блокира достъпа на Веси и Венета. Елкин не предоставя ключ на семейството на певицата. Самата тя пристига в родния Пловдив за коледните празници и се оказва блокирана пред собствения си дом. Веси е принудена също да се катери по металната стълба и да прескача през прозореца с новороденото си бебе в ръце. Бебешката количка обаче остава отвън. 32-годишната изпълнителка се оплака в мрежата от абсурдната случка, в която изпада, и апелира за съдействие.

 

"Не е човешко, какъвто и спор да има въпросният господин - бившото ченге г-н Илия Елкин с майка ми Венета Бонева, да отнеме правото ми на достъп в собствената ми къща. Да не мога да се прибера с детската ми количка за Коледа или да изведа любимото ми куче на разходка, ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО и отново: НЕ Е ЧОВЕШКО , СЪЖАЛЯВАМ!", пише Веси под скандален видеоклип в мрежата, на който ясно се вижда интересният метод за влизане в сградата.

"Институциите ги чакаме вече 6 месец да решат този проблем. Все още нямаме конкретен отговор и затова се наложи да занимавам всички вас с този ужасен за мен и моето семейство казус!", допълни още певицата.

Тя и майка й са подавали неколкократно сигнали до властите, но решение на проблема все още няма. По думите на майката Венета Бонева нейните баба и дядо преместват входа на къщата си на различно място от това, което е по архитектурен план. Това се случва през далечната 1964 г. Тя обяснява, че вината не е нейна, и се надява на възмездие и решение на патовата ситуация. От своя страна Илия Елкин е категоричен, че никой няма право да навлиза в частния му имот, пише България днес.

Коментари (3)

Коматево

Коматево

31.12.2020 | 11:26

Много добре ги познаваме трите кифли, заслужават си го Нагли и прости мисирки

Отговори
1 0
Лило

Лило

25.12.2020 | 11:01

Много прости, избийте една врата на мястото на прозореца. Нищо чудно, те просто са от Косматево.

Отговори
5 0
Жоро

Жоро

25.12.2020 | 09:40

Много хубав човек, бившо ченге, ха- ха- ха! Да проверят и отношенията с брат му. Просто властимащ милиционер, поне да беше полицай!

Отговори
3 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?