49
Следвайте ни

Скандал в NOVA: Участник съди "Игри на волята" за огромна сума пари

viber icon

Финалистът от първия сезон на "Игри на волята" Юлиян Златев продължава да съди продукцията. Учителят по физкултура е завел три иска срещу риалити предаването. Те са на стойност от 200 000 лева. Толкова е трябвало да вземе Юлиян за победата си в шоуто. В крайна сметка предаването бе спечелено от Добрин. А учителят по физическо не вярва на гласуването на зрителите, пише Hotаrena.net.

"Вотът е манипулиран - казва пред "България Днес" Юлиян. - Още след края на шоуто исках да ми покажат резултатите. Продуцентите ме уверяваха, че ще ми ги дадат. Но още не ги показват, което ме навява на мисълта, че съм прав. Две години делото върви, а те не са представили никакви резултати", казва още Златев.

Юлиян усеща, че ще бъде прецакан. На няколко пъти той заплашва продукцията с адвокати още докато текат снимките на шоуто. "Това ми изигра лоша шега. В договора ми пишеше, че победителят се определя с битка. А изведнъж, дни преди финала, ни съобщиха, че ще го изберат чрез гласуване. Явно не са искали аз да взема 200 бона", споделя още Златев.

Според него всичко в шоуто е манипулирано.

"Изкараха ме злодей и женомразец. Показаха ме съвсем друг образ от този, който съм в действителност. А аз тогава имах сериозна приятелка. Вече съм женен. Работя с малки деца. Това много ми се отрази. Бях стресиран. Един от исковете е точно за уронване на авторитета ми", казва Юлиян.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Стоян

Стоян

27.11.2021 | 20:03

Нека си търси правата момчето, но нали знаете..... БИТИЯТ БИТ, ЕБ. НИЯТ ЕБ.Н!

Отговори
1 1
LeoTigre

LeoTigre

25.11.2021 | 17:31

Да ги съди до дупка! Всичките игри са манипулирани и организаторите им се подиграват със зрителите!

Отговори
6 1
Гннв

Гннв

25.11.2021 | 17:04

Да ги осъди! Той наистина беше много по-добър физически, а като интелигентност и остър ум нива над другия участник, на който даже името никой не помни! Това със зрителския вот беше пълен смях, едва ли някой е гласувал за другия освен роднините му! Успех, момче! Не се отказвай! Хората не са глупаци и виждат кой е женомразец и кой просто казва нещата с истинските им имена…

Отговори
10 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?