Скандал в "На кафе"! Андреа с потресаваща изцепка, ядоса всички

Коментаторката в „На кафе“ Андреа Банда Банда бе нападналата в социалните мрежи заради честитка към Ива Софиянска, пише Show.bg. Снахата на Васил Божков преди дни навърши 33 години и нейната близка приятелка Андреа й честити празника.

„Значи хора, днес Ива Софиянска-Божкова има рожден ден!!! Запознахме се в асансьора на Нова, но май чак през последните месеци осмислих другите ѝ добродетели – кураж, търпение, сила и да не изреждам. Не мога да си представя какво е цял живот да те обсъждат, определят или съдят заради действията на други хора. И напоследък ми се случва да ѝ кажа, че ме е яд как от интервютата, които прави, не се разбира за качественото чувство за хумор и самоирония, които притежава. Ще ми се повече хора да знаят“, написа Банда Банда.

Последователите на влогърката обаче не приеха позитивно думите й. Те я нападнаха за това, че защитава „една клика, която изгони сума ти хора от държавата им“. „Андреа, не четеш ли новини?! Не гледаш ли телевизия?! С това изказване ме изгуби“, гласят част от коментарите под поста й.

 Коментаторката на Гала се опита да защити приятелката си, но последователи й я нападнаха още по-яростно. Според тях, щом Ива се е омъжила за сина на Васил Божков и е влязла в семейството му, значи одобрява това, с което се занимават. „Крушата не пада по-далеч от дървото“, допълват те.

В крайна сметка в спора се намеси и самата Ива Софиянска-Божкова, която написа лаконично „Благодаря“. А след това уточни, че благодарностите са насочени към Андреа Банда Банда, а не към зложелателите.

Дъщерята на бившия кмет Стефан Софиянски и синът на Божков Антон се женят през 2013-а след дългогодишна връзка. Самият Васил Божков не присъства на сватбата. Ива и Антон имат двама сина. Откакто фамилия Божкови е под ударите на закона, журналистката е плътно до съпруга си и не коментира скандалите.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
10 коментара
Не е за първи път

Не е за първи път

19.06.2020 | 11:48

Марица и Факти-най -неосведомените и неграмотни!А че момичето не става е ясно.Само,,Банда банда,,като прочетеш и си без коментар

Отговори
2 1
Мое мнение

Мое мнение

19.06.2020 | 11:37

Андреа е не на място в българския ефир. Аз не знам кой я назначи на работа и защо. Рубриката и куца а и постоянно е в някакво приповдигнато настроение граничещо с лудост. Нека се осъзнаят най после от Нова телевизия и да и намерят друга позиция ако не искат да я уволняват. Предполагам че като барманка в кафенето на телевизията ще е в пъти по полезна.

Отговори
6 1
шшшшищщщщщщщщщщото

шшшшищщщщщщщщщщото

19.06.2020 | 09:24

Това момиче не става за нищо не че останалите навлеци стават. Всички са на хранилка. Предаването е свърталище на селски клюкарки.

Отговори
7 1
Велисита

Велисита

19.06.2020 | 08:37

Имат дъщеря-Мая и син-Васил.Толкова е елементарно да се осведомите,преди да напишете поредните глупости!!!

Отговори
3 1
Реплика

Реплика

19.06.2020 | 08:29

От тая тъпачка нищо не става! Камо ли за телевизия. Да ходи да копа някъде.

Отговори
8 3
Надя

Надя

19.06.2020 | 07:07

Каква е изцепката? Тя говори за снахата ,която е нейна приятелка? За Божков нищо не казва!? Хора опомнете се!!! Това ,че някой обвиняем не трябва да заливаме с помия цялият му род ,сродници,приятели,съседи!!!

Отговори
8 9
Даниела

Даниела

19.06.2020 | 08:09

А кой е бащата на Ива? Същия крадлив човек Как стана журналистка в Нова? Може би след тежък конкурс?

Отговори
17 3
Нафърфорий

Нафърфорий

19.06.2020 | 06:25

Тази е толкова тъпа и противна с кресливото си грачене, че чак дрънка на кухо!

Отговори
20 3
Лош...

Лош...

19.06.2020 | 05:53

Нямат двама сина...хахаха

Отговори
8 3
Дядо Стефчо

Дядо Стефчо

17.06.2020 | 21:30

Нямат двама сина...

Отговори
8 3

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата