1939
Следвайте ни

Скандал в Маскираният певец: Зрители разкриха кой ще е победителят СНИМКА

viber icon

Зрителите на "Маскираният певец" вече предполагат, че победител в шоуто ще е Перлата. Причина за тези хипотези е особеното налагане на тази маска. По социалните мрежи се коментира факта, че от най-слаб рейтинг, как този образ започна да върви напред и разбира се има конспирация в това. HotNews пише, че зад маската се крие Лора Караджова, която след майчинството потъна в забвение, а това е начин да възвърне старата си слава, смятат запознати.

 

 
 
 
 
 

 

 

"Как Перлата винаги отиваше на елиминации и все се преборваше да продължи напред, а последно пък я изкараха с по-висок рейтинг и продължи без да е застрашено оставането й в шоуто?", чудят се фенове на предаването на Магърдич Халваджиян.

Певицата Александра Раева също много натискала приятелката й Лора да достигне големия финал. Тя не спира да сипе суперлативи за колежката си, а в същото време социалните мрежи гърмят от възмущение, че дъщерята на Данчо Караджов не може да пее и видимо гласа й е обработен т.е. участието й върви на пълен запис. Под маските е трудно да се пее на живо, но като цяло гласа на изпълнителката бил така обработен, че може да се учудиш как пее и че изобщо може да го прави добре, обсъждат зрители.

"Нищо чудно и тя да спечели. Като гледаме тази година няма особено големи имена, в повечето случаи са някакви позабравени стари муцуни", пишат още по повод шоуто на Нова телевизия.
 
 Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?