46

Скандал в "Игри на волята"! NOVA викат полиция заради участници

Сблъсък с властта изуми фенове на триото

Трима култови участници от "Игри на волята" бяха арестувани от униформени полицаи за вандалщина. Оказа се, че са виновни за падението на Алекса в последната битка с топчетата, където отборът на Непобедимите не успя да се пребори за резиденцията. 

А органите на реда са съвсем истински и не става въпрос за сценарии или част от някоя битка. Оказа се, че трима участници от втория сезон на шоуто се озовали на снимките на вчерашната битка и умишлено пречили на участниците. А накрая се наложило да бъдат изведени с полиция. 

Докато вървяла вчерашната битка, Милен, Любомир, Вайс и Джералдин от втори сезон на шоуто се позиционирали на покрива на една недовършена сграда в близост до арената за битки в "Игри на волята". Съвсем естествено е те да знаят къде са снимките и лесно да се окажат на терен. 

Отдалече пречили на участниците като хвърляли пиратки. Именно това разконцентрирало Алекса, който не успя да заведе племето си на Резиденцията. От продукцията извикали полиция, за да приберат старите муцуни. Те нямали право да бъдат на строежа, който е частна собственост, а освен това застрашават собствения си живот, качвайки се на покрива на недовършена сграда. 

Любимецът от втори сезон Любо качи интересни сторита в Инстаграм, с които показа нелепата случка от лятото, докато са вървели снимките на битката, която видяхме едва снощи. Групата се размина с предупреждение и без сериозни санкции, каквито би трябвало да им наложат за влизане в частна собственост. Все пак били откарани в Районното управление за писмени показания, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Цецо

Цецо

08.11.2022 | 15:16

То на Алекса и Виктория все другите са им виновни. Време е да бъдат изхвърлени от игрите. Виктория поне свири на кавал с малката си уста, а Алекса може само да се пери. И двамата са тъ.и и прос.и и са прочели общо 1 книга.

Отговори
1 3
Незнам

Незнам

08.11.2022 | 12:55

Някой хора защо го гледат . Сутрин ми дойде на работа и веднага видяли та,и или този какво направи вчера , във фермата или игрите . Човек прочел 5 книги на кръст през живота си , замаян от ткив задръстени шоута и чалгия. Това е една тъпо задръстено , идиотско шоу. Точно това е шоу .

Отговори
1 2
Тв критик

Тв критик

08.11.2022 | 12:24

Една безсмислена новина заедно тъпо шоу и неговите скучни участници.

Отговори
1 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?