49

Скандал в bTV: Вижте в чие легло е била Аксения преди "Фермата"

Аксения беше една от най-колоритните участнички в риалитито, но зрителите заподозряха, че Иван и Андрей и bTV имат пръст в успеха на секси брюнетката

Оказа се, че някои от участниците във „Фермата“ съвсем не са избрани на случаен принцип или след тежък кастинг, между другото не за първи път. Една от най-запомнящите се фермерки – Аксения се оказа не толкова непозната за публиката дама. Фенове на сериала „Татковци“ забелязаха участието й в първи епизод, като партньор на Филип Буков, пише vihrogon.bg.

Още с влизането си в стопанството, претенциите и очакванията на „поморийската снаха“ както я нарекоха бяха доста високи.

Първото нещо бе да потърси кош за пране и чаша вино. Разбира се тя не бе единствената позната на по-широк кръг хора дама дори и в отбора на новите надежди. Друга участничка – шефката на патологията в „Света София“ Мажена, в чиито ръце са проплакали редица деца на известни личности, също намери мястото си в този сезон на аграрното предаване с продуценти Иван и Андрей.

Новоизлюпената актриса показа, че е много добра, въпреки заявките, че не играе, а е себе си в предаването. Тя премина през какво ли не, от трудното начало с много сълзи, отрицателни емоции на ратайския бряг, през любовта на новия си отбор, където показа коренно различно поведение.

Може би „Фермата“ ще се окаже трамплин към актьорска кариера, Аксения показа, че е много добра и както предричат някои от зрителите я очаква холивудска кариера.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?