49

Скандал в bTV: Натали Трифонова този път се оля, зрителите полудяха СНИМКА

Синоптичката Натали Трифонова не спира да демонстрира сексапила си и често се появява облечена в дрехи, които повече биха отивали на шоу за късните часове на нощта, а не на прогнозата за времето. Блондинката сутринта блесна в ултра къс минижуп и рязко повдигна градусите при мъжете. 

Едва ли има мъж, който е успял да чуе думите на Натали за времето, което ни очаква през седмицата. Всички погледи са вперени в късата бяла рокля и дългите крака. 

Дългокраката синоптичка винаги е залагала на провокативни тоалети, които да разсейват мъжкото внимание. Друг е въпросът дали дрехите й са подходящо подбрани за часовия пояс, в който се показва по телевизора. 

От коментари в социалните мрежи съдим, че мъжете нямат против денят им да започне в компанията на Натали Трифонова. И без значение каква ще бъде прогнозата за деня, за тях определено ще бъде няколко градуса по-топло, особено докато са пред малкия екран и гледат Натали по минижуп, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Иван

Иван

24.05.2022 | 19:23

Тази вече не е интересна. Даже и на онзи Дедо от Банкя му омръзНа

Отговори
1 0
Къде са

Къде са

20.05.2022 | 23:05

правилата за етика и професионализъм в тази телевизия? Хикемян - ге.й, тази - прости.тутка, че и ги хвалите даже. То бива простотия, ама... Е, за пари може да унищожавате младото поколение. Що да не! Чумата да ви тръшне, както казваше баба ми.

Отговори
3 0
От написаното

От написаното

20.05.2022 | 23:00

означава, че мъжете са едноклетъчни. Повечето може би, но някои имат мозък и не се впечатляват от шантонерки. Аз с такъв б.оклук не бих разговарял дори. Няма за какво.

Отговори
4 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?