71

Скандал след "Ергенът": Участничките се почувстваха измамени след това признание на Виктор

Макар "Ергенът" да свърши, Виктор Стоянов продължава да предизвиква интерес сред аудиторията. Той разказа много интересна история, която шокира фенките му. Мачото е ходил на проститутка и то не по негово желание, а на баща му.

Случката от преди 15 години. Едно лято родителят на Стоянов и негов приятел изненадали бъдещия ерген. Завели го в  заведение подобно на бар. „Вътре беше като бар, дамите бяха с оскъдно бельо или без. Спекох се яко, защото разбрах накъде отиват нещата.

Виктор и компанията се настаняват в едно от сепаретата. Мадамите започват да се лепят на таткото и неговия приятел, но не и на Виктор. Той помислил, че му се е разминало, но приятелят на баща му казал на момичетата каква е целта на посещението. Той се притеснявал да си избере момиче.

"Това е първата ми ситуация на ерген, всички дами бяха до мен и трябваше да избирам. Беше много неловко. Наведох глава и гледах надолу. Една от дамите ме хвана за ръката и  ме заведе в стаята. Аз бях като пън в леглото, но тя си ме оправи", разказва Виктор, цитиран от „България Днес“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Докога

Докога

25.05.2022 | 23:32

ще тормозите читателите си с този? Самоуважение и морал нямате ли? Май, не.

Отговори
1 0
Критик

Критик

25.05.2022 | 19:43

Тоя го разнищихме извадиха му кирливите ризи . Участваш във някакво шоу и като свърши те разнищват като килим .Вадят на показ всичко за него.

Отговори
2 0
Педагог

Педагог

25.05.2022 | 18:02

Пич, така се прави , когато си схванат!

Отговори
2 0
Еееееее

Еееееее

25.05.2022 | 16:19

То бива простащина, но това вече граничи с идиотия. Ми то от баща шофьор и женен за рускиня нищо разумно не се очаква.

Отговори
4 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?