4232

Скандал разтърси ефира на bTV! Актьорът Гъмов срина красавицата Вътова СНИМКА

Популярният актьор си направи доста безвкусна шега с Мис България 2006

 

Станимир Гъмов направи на нищо Славена Вътова в ефир с едно свое признание, което, сигурни сме, нито тя е очаквала да чуе, още повече пък пред цяла България, нито зрителите на шоуто.

Популярният актьор си направи доста безвкусна шега с Мис България 2006 по време на поредния епизод от "Кой да знае", който предизвиква все по-голям зрителски интерес.

Освен закачките на Гъмов, същото прехвърча и между водещия Сашо Кадиев и Славена Вътова, която бе представена като Мис България, телевизионна водеща, модел и майка на две деца. Брюнетката влезе в отбора на Милица Гладнишка.

Малко, след като обяви участието на Славена, Кадиев я провокира с въпроса: "Кое е по-трудно - нашите въпроси или да облечеш чоропогащник на двете палави момичета?" Последва признание на Славена: "Това с чоропогащниците със сигурност е драма, защото те не обичат и трябва много бягане след тях, за да се случи това нещо. Обикновено ходят без, даже и през зимата, просто чорапки, поличка. Може да си сложат и дънки под полата, и на главата.

Showblitz

Това обаче даде повод на сина на Катето Евро да се усъмни, че ходят без гащи, но когато Славена отрече, Сашо не скри, че неговите не слагат такива под дрехите и побърза да уточни: "Това е временно, като станат на 16, ще ходят с трико."

Впоследствие Кадиев представи и този, който ще бъде част от тима на Христо Пъдев, по следния начин: "Кукленият актьор, който прави смеха на малки и големи, и това е причината Нова Загора да завижда на Стара Загора - комикът Станимир Гъмов!"

Кадиев обаче не се сдържа да "захапе" и него малко след това: "Кой е най-странния въпрос, който са ти задавали децата в кукления театър."

Защо 2006-а стана подгласничка на Славена Вътова, използва неуместен хумор Гъмов. Водещият веднага му припомни, че от тази година е тръгнала кариерата му, но Гъмов продължи с усмивка по адрес на Вътова: И оттогава я мразя, дори сега един срещу друг.

В крайна сметка той усети, че прекалява и опита да замаже положението с репликата: "Не, бе, какви въпроси да задават, аз не им давам шанс. Децата много питат, бе, Саше, и са шумни", което обаче май изобщо не му се получи, пише show.blitz.bg.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?