49

Скандал! Певица зашлеви Алла Пугачова на сцената

Алла Пугачова, която от два месеца живее в Израел със съпруга си Максим Галкин, се забърка в грандиозен скандал с певиците Ирина Панаровская и Ирина Алегрова. 

Звездата на руската естрада отнесе шамар на концерт заради хулиганското си поведение, разказва YouTube канала Шоубизнес.

Трите изпълнителки е трябвало да гастролират в зала „Гей Хара” в Хайфа. Концертът бил корпоративен и е бил платен от живеещ в Израел руски бизнесмен.

Алегрова и Панаровская разказват, че в антрактите Алла се е подкрепяла със спиртни напитки, за да "издържи на напрежението".

Преди това се наложило да я молят да участва, защото от доста време не се била качвала на сцената.

По средата на концерта Алла започнала да се заяжда със старата си съперница Ирина Панаровская. Ирина Алегрова опитала да я защити. Алла казала на Алегрова да не я прекъсва. 

От публиката пристигнали две кошници цветя за Понароваская. Алла ги взела и ги сложила до себе си. Хората от залата започнали да й подвикват, че цветята са за Панаровская. 

Ирина Алегрова

Тогава Алегрова й зашлевила шамар. Някои решили, че това е по сценарий, но по изумлението на Алла Пугачова разбрали, че скандалът е истински. 

„Застанах зад Панаровская, защото тя е мек човек – колко може да издържи на хулиганството на Алла”, заявила след концерта Ирина Алегрова. 

Руският влогър Вадим Шарф разказва, че Алла Пугачова не е доволна от концертните си изяви в Израел.

На певицата за първи път й предлагат обидно нисък хонорар. Той е закован и за всеки концерт е в размер на 10 хиляди долара.

Съпругът й хумористът Максим Галкин също бил разочарован от продажбите на билети в малката страна. Алла и Максим обясняват, че не са имигрирали от Русия, а са на лечение и ваканция в Израел. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Психопатка

Психопатка

18.05.2022 | 02:09

и алкохоличка. Кофти комбинация. Не мога да я мисля, имам си свои проблеми.

Отговори
1 0
чорбаджи Генчо медиен магнат на ПОТ ТВ

чорбаджи Генчо медиен магнат на ПОТ ТВ

17.05.2022 | 19:20

А ние нямаме 5 хилки за хапчета на Грънча, пратете, че ще пускам кепенците!

Отговори
2 0
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

17.05.2022 | 17:35

Те тез роскини са скивали ут оня черния рапер и ауктьор дет са прай на духат ут ботилката вав филма "Халадин"-уил смит и ко са си казали:я да забийм идин шамар на таз дет пей: милионах альх роз! Таз алла ли е, балла ли е-сигорно е изшорала кило "грей гус" приди да са качи на сцената и тез ни са я изтърпяли и удри!

Отговори
4 0
Богдан Попов

Богдан Попов

17.05.2022 | 16:55

Браво на Алегрова. Аз бих и зашлевил два. Тя да е щастлива че не сьм бил там. Предателка с неопределен джендьр.

Отговори
8 4

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?