49

Скандал! Нели Рангелова изригна мощно срещу Васил Найденов и Георги Христов заради...

Концертът по случай годишнината на Агент Тенев не предизвика овации, каквито се очакваше, а голяма част от хората в залата останаха разочаровани и искаха да им бъдат върнати парите за билети. Причината за конфузната ситуация беше, че по-голямата част от обявените имена на концерта така и не се появиха, пише show.blitz.bg. 

Васил Найденов, Георги Христов, Камелия Тодорова, Силвия Кацарова и много други дадоха бойкот на концерта, който беше по случай рождения ден на Тенев. А певицата Нели Рангелова избухна срещу всички тях и директно заяви, че скандалът е свързан с пари. 

"Колко жалко е това, че доста колеги, които бяха на афиша, не присъстваха! Жалко за неуважението към Агента! Не всичко е пари, приятелю! Купонът и без вас беше супер! Сори за откровеността, но такава съм си аз! Гилдия ли??? Да са живи и здрави авторите, които ни помагат да сме това, което сме! Поклон към невероятната публика, организаторите, режисьорa и екипа на БНТ", сподели Нели Рангелова часове след голямото събитие в НДК. 

От думите на Нели разбираме, че участниците в концерта са се пазарили за хонорар с Тенев. Тези, които все пак го уважиха са: Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Панайот Панайотов, Васил Петров, Кристина Димитрова и др. 

Феновете на естрадната музика сравняват концерта на Агент Тенев с провелия се няколко дни по-рано "Любов по ноти", в който участие взеха звезди като Веселин Маринов, Силвия Кацарова, Йорданка Христова, Нелина, Тони Димитрова, Братя Аргирови, Виктор Калев, Нели Петкова и т.н. На въпросният концерт беше вдигната летвата много високо, а Агент Тенев не успя да я надскочи и затова преобладават предимно негативни коментари в социалните мрежи. 

Феновете се чувстват излъгани, тъй като голяма част от публиката е била там, заради Васил Найденов и Георги Христов, които така и не се появили.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Спокоен

Спокоен

04.04.2022 | 17:24

А кой беше агент тенев? Че нещо ми се губи.

Отговори
3 4

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?