Следвайте ни

Скандал на финала на "Фермата"! Иван и Андрей яко загазиха

viber icon

Милена и Стоян отново са тандем като ратаи на седмицата в предаването "Фермата". Това стана ясно след снощното издание на шоуто. “Щастлива съм, че съм ратай. До края остава страшно малко време. Аз предпочитам тялото ми да се настрои към тези условия навън, студените. За мен ратайството в този момент е изключително ползотворно", сподели Милена, цитирана от факти.бг.

Надежда посочи Стоян за ратай от мъжете не защото елиминира Митко, а защото може да готви. Надя се притеснява, че има възможност Милена да саботира ратайските си задължения и разчита на Стоян.

Фенове на предаването обаче все по-масово недоволстват заради правилата на играта. Ето и една малка част от коментарите, публикувани в социалната мрежа Фейсбук и по-специално в официалната страница на риалитито:

"Здравейте, фенове на предаването! Мислите ли, че продукцията заслужават да им направим пълен бойкот на финала, като не гласуваме? Моето мнение е, че този път си го заслужават".

"По-злобни и гадни от Надежда и Калоян няма! След този сезон на "Фермата" вече няма да гледам тия нагласени истории. Останаха за финала отрепките. Тъпата ямболска кифла, тарикатчето Петър, все "отбор юнаци". Милена трябва да спечели! И Стоян ме разочарова с нагаждачеството си!"

"Трябваше да се приложи правилото да не си фермер повече от един път, докато не минат всички други".

"Този сезон на "Фермата" е пълно разочарование. Слушаме само тъпизмите на трите "квачки" /Надя, Мария и Ванчето / и "петелът" Калоян, които се смятат за богоизбрани за "Фермата", а другите били недостойни или са били на гости. Не видях никаква толерантност, морал и интелигентност в поведението на Надя, Мария и Калоян през цялото време. Те са едни жалки малки, злобни, пошли човечета. Този сезон нито един фермер не показа лидерски качества. Това е сезонът на разединението".

"Продукцията... това е гавра с Милена и Стоян. Примерът, който показвате, е психически тормоз над тези хора. Жалко е, защото това се вижда в обществото, в училищата, на улицата... Който печели, управлява! Надя не е ходила на дуел!? Какъв фермер? Пълна деградация!".

"Пълен провал на Сезон 6. Защо продукцията не се намеси? Как може едни и същи хора да са ратаи и да ги пращат на дуел? Надежда ще отиде директно на финал, без да заслужава. Защо позволихте Калоян и Петър да управляват през целия сезон? На дуелите ясно се вижда Иван и Андрей кого подкрепят. Откъде Надежда има толкова знания да печели винаги имунитет от ратайство?"

Още от категорията

Виж всички

Коментари (8)

Бойкот

Бойкот

30.11.2020 | 19:18

Не гледайте и не гласувайте - няма реклами, нвма кинти!

Отговори
3 0
Стефан Бонев

Стефан Бонев

30.11.2020 | 18:12

Надя и Мария са наистина простите в фермата особено Надя тя е злобна и завистлива а Мария е проста селска к...

Отговори
12 0
Ейми

Ейми

30.11.2020 | 16:00

Съгласна съм с мнението че Милена е най интелигентния участник във Фермата и се надявах ,че тя ще спечели играта,За останалите ми е безразлично.

Отговори
11 2
Еми

Еми

30.11.2020 | 15:55

Съгласна съм че Милена беше най интелигентния участник във фермата.,коректна и точна,но изборът и не беше точен.Надявах се тя да бъде победителя на сезона.за останалите ми е безразлично .

Отговори
7 2
Двете

Двете

29.11.2020 | 00:22

Двете джудженца Иван и Андрей не правят разлика между летва, дъска и талпа, а водят предаването и издават Алманах след алманах. Как става тая работа незнам, но как не ги е срам.

Отговори
9 2
Лили от страна на истината

Лили от страна на истината

28.11.2020 | 21:33

Много нагласено... Водещите толерират Хепи Ванче, лошата Надя,простата Мара и лигавите Калоян и Петър, пълна гавра с нас ,но ние ще ги финтираме на финала

Отговори
42 4
Снежана

Снежана

28.11.2020 | 18:09

Симпатизирам на Милена и тя се държи възпитано и с достойнство. Няма по неприятно поведение от това на Надежда , каква интригантка е Хепи Ванче. Последните две не е трябвало да стигат до предаването.

Отговори
46 3
Боби

Боби

28.11.2020 | 23:31

Потърсете лекар ,психиатър .Не сте нормални.

Отговори
9 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?