46

Скандал! Кроткият Цветин разпердушини Камелия заради голите снимки и корекциите

Труден период изживяват Камелия и Цветин, които са една от най-здравите светски двойки у нас. Общият им път навъртя повече от двайсет години, въпреки че той е значително по-млад от нея и така и не успяха да имат наследник. Любовта им се оказа по-издръжлива и силна от всичко. Е, поне досега.

Близки до тях активираха бомбата с разкритието, че е настъпил разрив в отношенията им, като вината за това е на Камелия. Просто дошъл момент, в който Цветин отказал да търпи манията й за вечна младост и напъните да изглежда постоянно като от корица на списанието на Хю Хефнър.

"Всеки мъж, че и жена, биха го разбрали. Ками прекали, нейното вече не е просто суета, а се превръща в зависимост. Откакто си смени носа, не спира да се коригира и боде с какво ли не, а отделно от това пуска като зашеметена разголени снимки в нета. Та тя е над 50 години, за Бога, поведението й е нетърпимо", споделят източниците, цитирани от kliuki.bg.

Цветин първо намеквал със спокоен тон и дори се шегувал с Камелия като си мислел, че ще се осъзнае. После обаче наистина се ядосал, защото му дошло до гуша. Двамата имали все по-чести скандали по въпроса, а певицата не искала да се вслуша в него.

"Дано това не ги раздели, защото той няма да търпи вечно. Ще си намери някоя на своите години и ще създаде семейство, а нея да я видим - ще си остане с позите в мрежата", коментират източниците.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Бубу

Бубу

13.08.2022 | 07:55

То затова не се захващай с чалгарка разголена . Те само това могат да показват телеса .

Отговори
1 0
Буца

Буца

11.08.2022 | 13:34

Какви са тези инс какво друго са известни освен с чалгата проста.

Отговори
2 0
Анти чалгар

Анти чалгар

11.08.2022 | 12:40

Пак за някава чалгарка и чалгарин.

Отговори
2 0
Ми то..

Ми то..

11.08.2022 | 09:45

Силиконщината и веенето на телеса ходи по тъпите.Да сте видяли някоя самоуважаваща се ,способна бизнес-дама или просто умна жена да развява силиконови топки,джуки,татуси и задни опорни точки..няма такава!

Отговори
8 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?