Следвайте ни

Скандал и як хейт! Халваджиян си скубе косите заради тази СНИМКА

viber icon

В огромен скандал се забърка синът на Маги Халваджиян - Бебо, заради мъжкото хоро в реката в Калофер. Той избухна с остра критика към участниците в обичая, но всичко рикошира срещу него, когато мрежата го нападна мощно в отговор.

"За Ганьо правила не важат! Сега на всеки от тези опиянени пазители на "вековна традиция" да бъде наложена солена глоба за неспазване на разпоредбите. Коленето на прасе и подпийналото клатушкане в ледена река не са "ритуали за здраве". Те са зле прикрити поводи за напиване и израз на дългогодишно опростачване и тарикатски манталитет", изригна с коментар Бебо. 

Малко по-късно през деня той получи подкрепа и от баща си Маги Халваджиян по въпроса за нерегламентираното събиране на хора без маски. Маститият продуцент обърна внимание, че дори музикалните награди Грами са отменени, но хорото все пак е събрало хората.

Отговорът срещу бащата и сина беше толкова ожесточен в мрежата, че Бебо накрая изтри скандалната снимка.

Следните коментари са само малка част от изписаното в мрежата:

"Младо ,младо и зелено! За традиции и древни обичаи изглежда не си чувал ! Е , освен младо е и глупаво !!!"

"Кой беше този, че не разбрах? И кое му дава право, да коментира и прави такива изявления?  Какво е постигнал сам? Колко дни от живота си е бил на работа от 9 до 17? Знае ли, как се изкарвате парите за хляба? Жалки противни човечета са цялата фамилия! Пази Боже сляпо да прогледне!"

"Върви си в Арменията, Ние сме си тука и не ни учи. А това че ни наричаш Ганьо, казва колко ти е пипето! ( и да беше си отишъл да защитаваш Армения, а не да плещиш простотии)"

"А като имаше публика в техните предавания, как пък тогава не написа тази статия. Добре, че са парите и работа от мама и тати."

"От тези Бай Ганьовци живеете ти и твоето семейство.Че ви търпим и мазните ,лигави физиономии да ни занимавате със вас. Спазвай си арменските традиции и не се пъхай носа в нашите.Щом сме толерантни с вас,живеете в България уважавайте нашите традиции.Такъв лигльо не може да се подиграва с българите.Маминото синче да не си отваря устата....М...А му!!!!!"

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Българин

Българин

12.01.2021 | 09:19

Арменско простовато и грозно лике,имайки високо самочувствие без покритие.Каквито откачалки са родителите му,такъв е и той.Бунтът и коментарите го унищожиха и той покорно изтри снимката. Трябва да е наясно,че арменските номера и мурафети в България не минават.

Отговори
1 0
До много ограничени  индивиди с комплекс за малоценност

До много ограничени индивиди с комплекс за малоценност

11.01.2021 | 03:19

Мили българи и да псуваме и да не псуваме, ние си оставаме ганьовци....Не народ , а мърша , айде соц поколението да си ходи вече , че ни омръзна от техните ритуали тип " събирам се с други дебели и раздрусани неуспели комплексари и се правим , че следваме традициите , за да можем да оправдаем ненормалната си простотия " спазвали ми традиции, пък как така се случва все , че спазвате точно тия традиции в , които се яде и се пие на корем.... Гнусно , гнусно , да ти се догади , долнопробен народ и старите и младите , срам ме , е че съм от тук . Айде този вирус по-бързо да почисти тия земи , че вече нищо не остана ....

Отговори
0 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?