49

Скандал: Дъщерята на Ваня Щерева скочи срещу...

Дъщерята на Ваня Щерева – Мила Роберт, явно също като майка си няма цедка на устата. Девойката няма намерение да се изявява на театралната сцена, се разбра от кореспонденцията на майка и дъщеря, която сподели самата Роберт.

В заключение от страна на тийнсензацията, че времето в НАТФИЗ е пропиляна работа, Щерева пише: „Не си справедлива съвсем. Имаш си чудно приятелство оттам. Освен това разбра какво не искаш да правиш, малко ли е?”

А щерка й отговаря публично, т. е. достъпно за всички последователи: „Бях на 16, решена да кандидатствам, нищо не можеше да ме спре, така че знам какво е. Реално е готино място да развиеш характер. Мамето е права! Всичко си има и плюсове, разбира се. Просто мисля, че НАТФИЗ е леко токсично място, мачкащо млади и свежи хора. Аз се забавлявам.”

В момента Мила се изявява на музикалната сцена, наскоро бе и официален гост-изпълнител на София Прайд, пише „Галерия”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Грозна

Грозна

01.07.2022 | 00:47

и антипатична като майка си.

Отговори
0 0
соросоядската среда

соросоядската среда

30.06.2022 | 20:16

на софийската Ентелигенсия, джендър тресавище!

Отговори
1 0
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

30.06.2022 | 19:06

Таз мума е толкоз щура чи няма кой да й уйдиса на акъла. То не чи майкя й е много много наред, ама щерката й фърля мъгла напрау. Диване-как да гу наречеш другуяче таквоз щураво...вместо да са упрай и да са носи кат идна нурмална жина, да са даржи кат такава, да бачка нещу там, да си намери маж, то седнало да са прай на шашаво. Къв прайд, кви пет лева я гонят....

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?