Следвайте ни

Скандал: Безпощадни нападки попиляха Алекс Сърчаджиева

viber icon

Скандал се завихри между еколози и екипа на най-новото риалити предаване у нас, заедно с водещата Алекс Сърчаджиева. Това пише hotnews.bg. След като в социалните мрежи бяха публикувани снимки на унищожени гори в Странджа, от „Игри но волята“ отвърнаха на удара.Те обявиха, че сами са се погрижили за чистотота на плажа. На който снимат и са изнесли огромен брой отпадъци. 24 души участват в шоуто, чиито снимки започнаха преди броени дни.


Тази сутрин Нова телевизия показа на морската арена на “Игри на волята: България”, откъдето водещата Алекс Сърчаджиева обяви за първи път броя на участниците. И сподели вълнението си от първите снимачни дни.
“Участниците ни са наистина страхотни! Това са хора с качества на супер смелчаци: силна воля, издръжлив и пъргав ум, овладяни емоции. Битката между тях ще бъде състезание, каквото зрителите отдавна не са виждали” – сподели в ефира водещата на формата.


В състезанието участват 3 отбора, които постоянно се борят за по-добри условия на живот. Единият отбор отвоюва привилегията да живее в лукс.

Вторият работи за поминъка си като рибарска бригада а третият е захвърлен на безлюден плаж, където оцелява сякаш след морско корабокрушение.

“Игри на волята: България” е мащабна продукция, която се снима на 10 различни локации – едни от най-красивите места по крайбрежието на Черно море, с екип от 130 души. Световният телевизионен формат е създаден в Колумбия, откъдето за снимките му в България пристигна консултантът Хуан Розалес.
Той има над 10-годишен опит в телевизионните състезания и е участвал в снимките на 30 различни сезона от “Игри на волята”.

„Всяка държава прави своя интерпретация на формата. Моята задача е да следя, че се спазват основните елементи, които го правят уникален. Сигурен съм, че даваме началото на нещо голямо в България“, споделя Хуан.

По съвет именно на колумбийските създатели, с които българският продуцентски екип дълго обсъжда първото място за снимки, изборът на родното ни Черноморие в уникалното му съчетание с мистична Странджа успява да надделее над екзотични дестинации като Мароко и Латинска Америка.
“Този формат можеше да се снима навсякъде по света, но ние избрахме България. Защото е най-красивата страна в региона. Защото има толкова непознати кътчета, с които трябва да се гордеем, защото има магия, която искаме да споделим с всеки българин. Затова сме в Странджа – земя, с която корените ни са дълбоко свързани.

И в участниците ще видим качествата, с които нацията ни се отличава – силен дух, издръжливост и, разбира се, обич към историята и вековните традиции.

Освен това, темата за опазването на околната среда и хармоничното съжителство между хора и девствена природа ще са акценти в съдържанието на предаването.

Екипът ни сам изяви желание да почисти плаж Листи и изнесохме над 30 чувала битoви отпадъци“, завършва водещата на „Игри на волята: България“ Алекс Сърчаджиева.

Коментари (8)

Баба

Баба

23.07.2019 | 12:46

Поредното тъпо и задръстено риалити по Нова тв . Тея квото хванат да правят става като цирк.

Отговори
6 2
Боже, боже

Боже, боже

22.07.2019 | 23:40

Кой неграмотник е написал статията? Дайте име!

Отговори
4 2
До как'сийка

До как'сийка

22.07.2019 | 21:50

Ти си някакво подобие на човек,ти си просто ОТВРАТ !!!!

Отговори
5 7
До злобните дами !

До злобните дами !

22.07.2019 | 21:35

Едната пише -глупачка,другата-тъпа овца ! Чудесно сте се определили,точно такива сте !!! Колкото до този,който ви подкрепя не заслужава внимание !!!

Отговори
6 4
как'сийка

как'сийка

22.07.2019 | 21:26

Какво може да се очаква от отроче на неуспели актьори - циганка и евреин?

Отговори
9 18
@

@

22.07.2019 | 21:22

Присъединявам се към мнението на дамите. Господата, както обикновено си мълчат, защото така е по-удобно.

Отговори
2 7
Елен

Елен

22.07.2019 | 19:06

Глупачка

Отговори
5 11
Елен

Елен

22.07.2019 | 19:03

Много важно

Отговори
6 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?