Следвайте ни

Синът на Милен Цветков тръгна по неговите стъпки, направи ТОП интервю с...

viber icon

Синът на трагично загиналият в зверска катастрофа журналист Милен Цветков, смело върви по стъпките на баща си. 9-годишният Боян, който е по-малкото дете на Цветков, не просто няма сценична треска пред камерата, а въпреки крехката си възраст задава смело въпросите си.

За 24 май наследникът на журналиста направи няколко интервюта с известни личности, като едно от тях с кмета на София Йорданка Фандъкова. Столичната кметица отговори на въпросите на Боян, свързани с любимата й книга, автор и какво за нея е българската писменост. Без притеснения, 9-годишният Боян интервюира Фандъкова, а тя му разкри че най-трудно в детството и е била буквата „й“, както и, че обича да пише единствено на кирилица. На въпросите на любопитното дете отговарят и учителите Веселин Стефанов и Данаил Райков, както и писателят Александър Шпатов, които разкриват любимите си приказки.

Интервютата са заснети в столичната библиотека, а за наследника на Милен Цветков работи екип, който  отговаря за техниката и камерите. Цялото видео представя гостите на Боян в приятна обстановка обграден от книги. Малчуганът се представя на изключително професионално ниво и притежава харизмата с която бе известен и баща му пише, „България Днес“. Междувременно преди ден Боян получи почетна награда своя баща за цялостен принос в българската журналистика на годишните награди Media Awards 2021.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?