46

Синът на Карамански пострада в жестока катастрофа в Нидерландия

Синът на тв водещата Нели Атанасова и Иво Карамански е претърпял жестока катастрофа в Нидерландия преди 2 седмици. В инцидента той е загубил лявата си ръка, пише „Уикенд“, позовавайки се на разказа на от разтърсени от трагедията познати на 24-годишния младеж. Тежката катастрова с Иво се е състоял на магистрала в близост до град Утрехт, закъдето той е пътувал с личния си автомобил. Наследникът на Иво Карамански е заспал от умора зад волана, докато е шофирал, а оставеното без контрол возило е излетяло от магистралата, преобърнало се е няколко пъти и се е забило в дърво.

24-годишният Иво е изпаднал в безсъзнание в следствие на удара и е бил събуден след два дни в болницата в град Утрехт. Откъртена ламарина от колата му е срязала лявата му ръка почти до лакътя и се е наложило тя да бъде ампутирана, докато младежът е бил в безсъзнание.

„Животът му е бил спасен по чудо, но и благодарение на уредения живот в Нидерландия. Линейката е пристигнала след 4 минути, медиците са действали бързо и са съумели да го извадят изпод намачканата като хармоника кола, а на помощ са се притекли и други хора. Ако подобен пътен инцидент се беше случил на Иво в България, той вече нямаше да е между живите...“, коментират нещастието, сполетяло Карамански-джуниър познатите му.

Синът на Нели Атанасова е престоял десет дни в болницата, а когато състоянието му било стабилизирано, се е прибрал в България, придружаван от майка си и от втория си баща – актьора Александър Сано, които спешно отпътували за Нидерладия веднага след като научили за злощастния пътен инцидент.

Карамански засега е без протеза, която ще му бъде поставена поне след няколко седмици.

Александър Сано, познат с култовата на роля Косъма в сериала „Под прикритие“, отгледа като свое собствено дете синът на Карамански. Двамата имат силна връзка помежду си - именно Сано насърчи преди години доведения си син да се отдаде на хобито си – музика и композиране. През 2015 г. синът на Иво Карамански започна работа като диджей в столично заведение и до ден днешен си вади хляба като музикален артист, ползвайки творческия псевдоним Сано.

През 2018 г., малко след като навърши пълнолетие, Иво Карамански – джуниър отпраши към Нидерландия, воден от любовта си към блондинката Филипа, която последва в ниската земя. Иво и следващата висше образование в Хага Филипа обаче се разделиха преди година, малко след като стартираха общ бизнес проект – доставка на домашно приготвена здравословна храна по домовете.

Това лято синът на Нели Атанасова от връзката й с Иво Карамански се прибра в България и цяло лято пускаше музика на морето в оборотни заведения в Созопол, Лозенец и Слънчев бряг. След края на летния сезон е заминал отново за Нидерландия, където загуби ръката си при тежка катастрофа. Не е известно дали Иво е отпътувал за страната на лалетата, за да възкреси връзката си с Филипа.

Паметливи летописци на родния ъндърграунд припомнят, че покойния Иво Карамански също бе въвлечен в ужасяващ пътен инцидент, при това с много жертви. Става въпрос за прословутата касапница с военен камион ГАЗ, забил се в трактор и избухнал в пламъци на 11 август 1995 г в София. В следствие на катастрофата и последвалата експлозия смъртта си намират 13 войници и един офицер, а единствения оцелял е редник Кръстьо Дунчев, който обаче получава амнезия и остава инвалид.

Секунди след експлозията на военния камион, зад горящата в пламъци газка спира автомобил, в който се вози Иво Карамански. Кръстника на мафията опитва да помогне на ранените безуспешно. Впоследствие ще се окаже, че най-вероятната версия за експлозията на камиона с войници е избухналия резервоар, по който са открити следи от кушуми. Слухът, че Иво Карамански е бил мишена на килъри, които са уцелили резервоара на военната газка обаче така и не се потвърждава официално и до днес. Делото за избухването на камиона и смъртта на 14-те войници е засекретено до 2025 г., когато изтича 30-годишната давност на грифа „Строго секретно“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Все тая !

Все тая !

04.10.2021 | 00:02

Препрочетете ди статията …… ужасно неграмотно и хаотично написана !!!

Отговори
0 0
Анонимен

Анонимен

03.10.2021 | 23:54

Жалко за това младо момче. От сърце му желая да се оправи бързо и бог да му дава сили. Също и на родителите му.

Отговори
4 0

Анкета

Коя дата предпочитате за национален празник на България?