1939
Следвайте ни

Синът на Жаки от „Пътят на честта“ ще ви смае с...СНИМКА

viber icon

Любимката на зрителите в „Пътят на честта“ София Маринкова, която играе ролята на Жаки, показа сина си Орлин, който е като две капки вода с майка си. Красавицата, която изглежда като съученичка на сина си, се радва на втори шанс в любовта със своята половинка журналистът Драго Симеонов. Едва малцина техни приятели знаят, че емблематичният глас на „Дарик радио“ и Жаки от хитовия сериал са гаджета. През 2012 година никой не може да повярва, че актьорът Христо Терзиев, известен като плейбоя на Народния театър, е решил да предложи брак на Софи, пише hotnews.bg.

„Да не се отметне?“, предупреждава я дори самият Стефан Данаилов, в чиито клас е Маринкова. Е, не се отмята... Сватбата се случва само за месец и актрисата вече носи фамилията Терзиева, а на следващата година им се ражда син. За съжаление, бурната любов и бракът им траят едва 2 години и двамата се развеждат. От самотата я спасява нейният принц на бял кон – журналистът Драго Симеонов, който също е разделен с майката на сина си. Момчетата на Софи и Драго пък се разбират чудесно помежду си и заедно посрещат празниците.

Двамата са заедно вече повече от 5 години, но не афишират връзката си, тъй като достатъчно са се опарили с предишните си любови. Бившата съпруга на Симеонов – художничката Вергиния, отдавна не живее в България и е омъжена за германец. Малкият Павел редовно идва на гости при баща си, а с новата му приятелка Софи „са си на един акъл“, както се изразява самата тя.

Синът на актрисата – 10-годишният Орлин, се разбира прекрасно обожава доведения си по-голям брат и всички заедно са като едно голямо семейство. Маринкова пък твърди, че много обича децата и е готова за второ.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?