Следвайте ни

Синът на Джулиана Гани става новият ген. Мутафчийски

viber icon

Едно от най-известните звездни бебета у нас ще става генерал.  Синът на Джулиана Гани проходи и предопредели съдбата си на дългоочаквания в семейството прощапулник. Според вярванията неговата професия ще бъде свързана с това, което първо хване от масата с наречени предмети. Малкият Давид си избра фигура на войник, което известната му майка беше нарекла за министър на отбраната или военен в специалните части. Гостите обаче бяха категорични – генерал ще е.


Джулиана разказа, че очаквала момчето й да хване маска и да стане актьор, защото от малък показва артистични заложби и е бебето в България с участие в най-много реклами и предавания. Същото предрече и Петър Байков – обичаният глас от дублажа на най-известните анимации, а таткото се надявал да посегне към портфейла и да стане мастит бизнесмен. Военните от най-елитния ешалон обаче също имат голямо телевизионно присъствие, така че съвсем сигурно е, че Давид ще бъде под светлината на прожекторите още дълго време. 


На купона присъстваха редица топ лица от родния хайлайф като се спазваха всички противоепидемични мерки. Водещ на събитието беше журналистът Антон Стефанов, който този път беше избрал за чаровника играчка, която разказва приказки и брои. Влогърът Мъци изненада Давид с пиано, Алекс и Дани Петканови също бяха приготвили няколко чанти с играчки.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?