Следвайте ни

Силвия Кацарова загазила жестоко заради козметична операция

viber icon

Силвия Кацарова едва не си отишла от този свят по време на тежка операция за отстраняване на белег от лицето. Петното се появило още след раждането на гласовитата певица и истински разтревожило майка ѝ: "Горкото ми дете, как ще живее с тези белези!".

Цялата лява половина на лицето на Силвия било насипано с малки червени петна. С напредване на възрастта петънцата започнали да избледняват като накрая образували форма на сърце. Кацарова дълго време ги имала за недостатък и се срамувала от тях, защото всички я гледали в белега, пише Ретро. 

Прикривала го с фон дьо тен и все пак набрала смелост да се оперира след като й била поставена диагноза хемангиом. "Изпитвах голям ужас, защото операцията беше с местна упойка. Усещах тялото си като вдървено. Чувах ги как говорят. По едно време докторката извика: "Дръж го, дръж го, изпунеш ли го, става страшно!". Не разбирах какво става, ужасно се изплаших. Изживях истински кошмар. След около месец обаче бях истински щастлива. Резултатът беше уникален, не можех да повярвам и дори се стрясках, когато не виждах белега в огледалото, толкова бях свикнала с него", споделя Силвия.

Кацарова има още няколко операции зад гърба си. Една от тях е на носа.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?