46

Силни емоции за Лъва, три зодии вземат съдбоносни решения

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Сутринта няма да мине без напрегнати моменти, но няма да има и сериозни проблеми. Днес смело може да се заемете със сложни задачи или да започнете работа по нов проект. Възможни са и промени в отношенията ви с околните – съперници могат да се окажат ваши съюзници.

ТЕЛЕЦ

Днес бързо ще намирате отговори на въпроси, които сте търсили дълго време. Единственото нещо, което може да развали настроението ви, е малкото време, с което разполагате. Иска ви се да действате, да не стоите на място, но обстоятелствата не ви позволяват. Проявете търпение и благоразумие.

БЛИЗНАЦИ

Трудно ще запазите спокойствие днес. Ангажименти ще ви затрупват с всяка изминала минута и с всички ще трябва да се справяте бързо. Това ще ви изнерви и може да предизвикате конфликт. Задължително потърсете помощ, а някои от задачите просто, оставете. Вечерта ви очакват приятни изненади.

РАК

Не всичко ще става лесно днес, но трудностите няма да ви изплашат. Мнозина от вас проявяват завидно упорство и ще постигнат това, към което се стремят. Ако ви трябват съюзници, ще ги намерите без проблем. Околните виждат, че сте успешни във всички начинания и сами предлагат подкрепата си.

ЛЪВ

Тревожите се за незначителни неща, но се занимавате и с полезни работи. Силните емоции ви тласкат напред и ви карат да се захванете с нови предизвикателства. Отличен ден и за общуване. Хората ви ценят, искат да ви опознаят и ви предлагат интересни идеи. Лесно ще намерите нови приятели.

ДЕВА

Сутринта, колкото и да сте настроени оптимистично, съмнения дали сте взели правилните решения, ще ви притесняват. Става дума за естествено безпокойство на човек, който е зает със сериозна работа и иска да има добри резултати. Ще се съсредоточите и ще се справите по-добре, отколкото сте очаквали.

ВЕЗНИ

Напрегнат ден, през който ще ви се налага да се занимавате с няколко неща едновременно. Ще се намерят хора, които да ви подкрепят, но най-важните въпроси ще се наложи да решите самостоятелно. Бъдете внимателни с новите познати – може да се окаже, че не са толкова доброжелателни към вас.

СКОРПИОН

Не отлагайте. Утрото е идеално да се заемете с важни дела, с които ще се справите добре. Лидерските ви качества днес са особено силни и мнозина от вас ще успеят да съберат силен екип от съмишленици. Запасете се с търпение. Няма как бързо да постигнете нужните резултати – ще имате краен успех след известно време.

СТРЕЛЕЦ

Едва ли ще успеете да избегнете недоразуменията в началото на деня. Не сте внимателни и често няма да забелязвате важни детайли. Добре е, че до вас има хора, които ви помагат и поправят грешките ви. Втората половина на деня ще е по-благоприятна. Време е за нови планове – вие сте рационални и правилно оценявате силите си.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще ви радва с отлични идеи и примамливи предложения. Но преди да се увлечете по нещо ново, приключете с обичайните дела и се убедете, че всички спешни задачи са решени. Отнасяйте се сериозно и към най-дребните детайли. Това ще ви помогне да избегнете проблеми в бъдещето.

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня ще е ползотворно, трябва да се съсредоточите върху решението на важни задачи и да не се разконцентрирайте от дреболии. Не се вслушвайте в многото съвети, които ви дават. Ръководете се от собственият си разум и опит. Вечерта може да планирате срещи с приятели.

РИБИ

Сутринта ви ще е доста странна. Ще действате лекомислено и ще разчитате основно на късмета вместо на собствените си сили. С времето ще върнете благоразумието си. Така няма да успеете да направите сериозни гафове. Към края на деня хармонията вече ще е напълно възстановена.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?