71

Силни емоции и неочаквани подаръци за две зодии

ОВЕН

Бъдете внимателни и се опитайте да не бързате никъде. Денят ще се развие добре, ако не изисквате невъзможното от себе си и другите. Ще имате възможност да възстановите стари връзки, да сключите мир с тези, с които сте били в кавга. Хора, с които не сте намирали общ език, ще поискат да подобрите отношенията си. 

ТЕЛЕЦ

Днес ще имате повече грижи, отколкото сте очаквали. Неочаквано ще се появят нови задачи и ще трябва веднага да се съсредоточите върху тях, като за целта ще трябва да отложите това, което сте планирали. Очаквайте парични постъпления, включително от неочаквани източници. 

БЛИЗНАЦИ

Нещата за вършене у дома ще бъдат повечко. Не са изключени неочаквани разходи. Може да се наложи да направите неотложни покупки или ремонт на повредена битова техника. Едва ли обаче ще говорим за големи суми, така че не трябва да се притеснявате много. 

РАК

Днес околните ще ви слушат особено внимателно. Опитайте се да не казвате твърде много и не споделяйте непроверена информация - може да си навредите. Денят е подходящ за решаване на въпроси, свързани с пари и имущество, за покупки и сделки. Във всичко, свързано с финансите, трябва да разчитате на интуицията.

ЛЪВ

Ще се справите перфектно със сложни казуси и ще постигнете значителен напредък. Денят е подходящ за вземане на важни решения и започване на изпълнение на това, което сте планирали. Вашите необичайни идеи ще получат подкрепа и ще намерите не само помощници, но и верни приятели. 

ДЕВА

Сутринта едва ли ще можете да избегнете спорове и ще бъде много по-трудно да се споразумеете за нещо с другите. Все пак ще успеете да намерите общ език, ако не сте твърде упорити и се съгласите на малки отстъпки. Втората половина на деня ще бъде много по-успешна и приятна.

ВЕЗНИ

Началото на деня ще бъде много емоционално. Може да донесе невероятни събития, странни съвпадения или новини, на които много ще се зарадвате. Поемете инициативата във всички сфери. Вашите идеи и предложения ще се харесат и мнозина ще искат да ви помогнат в осъществяването им. 

СКОРПИОН

Денят обещава интересни срещи и приятни запознанства. Ще имате възможност да общувате с интересни хора и да се заредите с приятно настроение. Много вероятно е началото на нова романтична история. Първата половина на деня е подходяща за по-далечно пътуване. 

СТРЕЛЕЦ

Едва ли ще успеете да избегнете напрегнати моменти в началото на деня, но влиянието на положителните тенденции все пак ще преобладава. Ще видите възможности, които сте пропуснали. Това е идеалният момент да завършите нещата, които сте започнали по-рано. Ще се справите с това перфектно. 

КОЗИРОГ

Началото на деня няма да мине без вълнение. Възможно е да има новини, които да ви разстроят и събития, които да развалят настроението ви за кратко. Не бързайте да променяте плановете си, ако нещо не се развие така, както бихте искали. Скоро всичко ще се нареди. 

ВОДОЛЕЙ

Съсредоточете се върху неща, които сте отлагали дълго време. Ще можете не само да ги завършите, но и да постигнете много по-добър резултат от очаквания. За това не са необходими сериозни усилия. Благодарение на рутината и уменията си, ще се справите перфектно.

РИБИ

Този ден е подходящ за решаване на сложни въпроси и за размисъл над случващото се. Наблюдателни сте и ще разберете двусмислена ситуация. Ще вземете правилните решения и ще впечатлите околните с действията си. Ще общувате с хора, които напоследък много ви липсват. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?