71

Силни емоции и неочаквана изненада за две зодии

ОВЕН

Денят ще бъде ползотворен и спокоен, ако поемете инициативата и не чакате да ви предложат нещо интересно. Внимавайте с парите. До средата на деня е по-добре да не правите големи покупки - има риск похарчите голяма сума напразно или да станете жертва на измама.

ТЕЛЕЦ

Денят ще върви добре, но все пак ще носи повод за притеснение. Няма да е лесно и на тези от вас, които днес ще ходят на семейни събития. Да се ​​разбирате с роднини, особено с по-възрастните, ще бъде малко по-трудно от обикновено. Но кавгите могат да бъдат избегнати, ако проявите толерантност.

БЛИЗНАЦИ

Каквито и планове да правите за днес, разчитайте само на своите умения, знания и здрав разум, когато ги реализирате. Намесата на познати ще доведе до неприятности и злощастни недоразумения. Възможно е дори най-близките да ви окажат мечешка услуга и то съвсем неволно.

РАК

Не се заемайте с трудни задачи в началото на деня. Важните срещи също трябва да бъдат отложени. Сутринта ще ви бъде много по-трудно да намерите точните думи и да изберете начина на действие, който ще доведе до добри резултати. Втората половина на деня е подходяща за всичко сериозно, отговорно и изискващо внимание.

ЛЪВ

Най-накрая ще получите отговори на въпроси, за които сте мислили дълго време. Освен това ще се занимавате с досадни и изостанали дела, които изискват повече внимание. Пътуванията ще се окажат забавни, особено ако отидете по покана на стари приятели.

ДЕВА

Добър ден за разговори с хора, които споделят вашите интереси. Много ще е полезно да споделите идеите си с тях или да обмените впечатления за важни събития. Дори споровете ще бъдат полезни, защото благодарение на тях ще намерите много успешни решения. Вечерта е време за почивка.

ВЕЗНИ

Днес определено няма да скучаете, защото ви очакват необичайни срещи, интересни разговори и предложения, които с радост ще приемете. Някои от вас най-накрая ще получат новината, която са чакали дълго време и веднага ще има по-малко поводи за притеснение.

СКОРПИОН

Днес ще се наложи да вършите няколко неща едновременно, да разрешите наведнъж всички проблеми, които напоследък са ви притеснявали. За съжаление, няма да успеете с всичко, но ако действате последователно и приоритетно, ще приключите навреме и няма да се изтощите.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще разбирате другите идеално. Ще имате шанс да се помирите и с тези, с които сте в конфликт. За мнозина способността ви да намерате подход към всеки ще направи впечатление. Не бързайте с изводите, а анализирайте всяка дума или постъпка. Романтична вечеря ще ви изненада.

КОЗИРОГ

Днес умението да запазите самообладание ще ви бъде много полезно. Този ден няма да е лек, особено за тези, които имат планирани пътувания или срещи. Нещата няма да вървя по план и е вероятно объркване, което ще доведе до неприятни ситуации. Близките не винаги ще ви разбират правилно, затова разчитайте на себе си.

ВОДОЛЕЙ

Денят ще е благоприятен за срещи и запознанства. Ще се справите без спорове с онези, чиито възгледи са различни от вашите и ще привлечете скорошни съперници на ваша страна. Възможно е взаимна симпатия да възникне на мястото на дългогодишна враждебност.

РИБИ

Не обсъждайте сериозни проблеми, ако те не изискват незабавно решение. Днес може да ви е трудно да изразите ясно и разбираемо своята гледна точка. Освен това ще имате работа с особено впечатлителни и чувствителни хора. За да избегнете конфликти е добре да се занимавате с рутинни неща.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?