1553
Следвайте ни

Силиконката на Денис в шок, следят я заради страх от самоубийство

Двамата се крили дълго време заради бившия на Алекса - ММА боец

viber icon

Алекса Ангелова, знойната силиконова приятелка на Денис Теофиков, е поставена под постоянно наблюдение по препоръка на МВР след трагичата смърт на 21-годишния тийн идол, научи „Уикенд“ от нейни близки.

снимка УИКЕНД

Те бяха категорични, че тъмнокосата гримьорка не е заподозряна от полицията за смъртта на любимия си Денис, но е понесла изключително тежко обвиненията в социалните мрежи, че е виновна за самоубийството му.

„С нея работи психолог, тя е в шоково състояние. От полицията препоръчаха да не остава нито за минута сама, за да не посегне на живота си.

Нейната травма ще остане за цял живот,

тя е напълно срината“, тревожат се за гримьорката приятелките й. Според нейна близка, на Алекса са предписани хапчета ксанакас и други успокоителни, а психолозите са й препоръчали да се изключи от социалните мрежи.


Часове след смъртта на Денис Теофиков, Алекса написа в профила си в Инстаграм, че приятелят й е имал депресивни мисли и че близките му са били наясно с деликатното му състояние. Мнозина предположиха, че включването на брюнетката е в следствие на лавина от обвинения в социалните мрежи от фенки на Денис Тефиков, които я държаха отговорна за смъртта му.
„Как не ви е срам? Как няма грам доброта във вашите сърца? Преди три дни сподели, че не е добре и че го обземат мрачни мисли. Всички негови близки бяхме до него и

не го оставихме и за секунда!

Всеки един от нас се бореше да му помогне и правехме всичко, което беше по силите ни! Не съдете хората, без да ги познавате и да знаете цялата истина! Обичахме го и ще го обичаме до края!“, сбогува се публично с любимия си покрусената гримьорка Алекса Ангелова.

Смуглата и напращяла от силикон и хилаурон красавица е гадже на Денис Тефиков от началото на годината, макар двамата да официализираха връзката си едва през септември. Според запознати, Алекса и поп-фолк звездата дълго са криели връзката си, тъй като гримьорката е поддържала интимни отношения и със страховит ММА боец.

От началото на юни обаче Алекса и Денис били неразделни, като брюнетката придружавала почти винаги любимия си на негови участия във фолк клубовете по морето.

Приятел на Денис Теофиков от Бургас твърди, че често пъти е ставал свидетел на негови шумни скандали с опърничавата Алекса. „Тя го ревнуваше от фенките му и непрестанно правеше фасони. Това лято, преди участие на Денис в дискотека в Приморско, Алекса му

налетя на бой и си тръгна със скандал.

Ядоса се, защото докато ядяхме бургери, две момичета поискаха да се снимат с него и му поискаха телефона. Денис беше много разстроен от случая и даже обмисляше да не се яви на участието си“, разказва впечатленията си покрусения приятел на загиналия фолк певец.
Други твърдят, че Денис е залитнал по наркотиците покрай връзката си с Алекса. „Той и преди е употребявал дрога, но рядко и не синтетични наркотици. Подкара се по-сериозно преди около година, а пропадането му започна след като се залюби с гримьорката“, убедени са приятели на самоубилият се млад фолк певец от Бургас. Те споделят, че подобно на Алекса, Денис също е ревнувал приятелката си. Младият изпълнител обаче никога не й устройвал панаири, макар да имал съмнения, че тя не му е много вярна.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (9)

Обичаме те Дени

Обичаме те Дени

02.11.2021 | 01:13

Теофиков [0ak.c0l.238.84.IP]

Отговори
1 0
Денис беше лудо влюбен в бившето гадже на

Денис беше лудо влюбен в бившето гадже на

01.11.2021 | 23:34

ММА боеца Даниел Илиев заради, което заряза Гери Никол. Въпросното момиче е много харесвано и приятелкта на Денис тази силиконката, не знаеше че той харесва яко тайната принцеса и мислеше да я остави. Обаче ледента принцеса както я наричат, не иска да е известна и я знаят само най-влиятелните личности в България и по света. Тя в момента е гадже с един пак ММА боец, който е милиардер и не живее в България. А силиконката не знаеше, че въпросното красиво момиче тайната ледена принцеса е харесвана повече от нея от Дени и той е влюбен до уши в тайнта принцеса и силиконката си фантазираше, как той е само нейн. А не знаеше, че Дени харесва тайнта принцеса и искаше да зареже силиконката зарди нея. Питайте ММА боеца Дани Илиев той знае, как Дени искаше да зареже силиконката заради неговото бивше гадже, заради което той заряза Гери Никол. ММА боеца Павел Георгиев, Любо Делев, Бисер Митрев те всикчите знаеха, как Дени искаше да зареже силиконката заради тайнта принцеса.

Отговори
1 2
Майко мила

Майко мила

02.11.2021 | 01:21

Ti si пълен психопат брат

Отговори
1 0
Има ли някой в празната ти глава!

Има ли някой в празната ти глава!

02.11.2021 | 01:44

Ти не си добре. Престанете да си фантазирате за момчето,бе, психопати!

Отговори
0 0
Денис беше лудо влюбен в бившото гадже на

Денис беше лудо влюбен в бившото гадже на

01.11.2021 | 23:27

ММА боеца Даниел Илиев заради, което заряза Гери Никол. Въпросното момиче е много харесвано и приятелкта на Денис тази силиконката, не знаеше че той харесва яко тайната принцеса и мислеше да я остви. Обаче ледента принцеса както я наричат, не иска да е известна и я знаят само най-влиятелните личности в България и по света. Тя в момента е гадже с един пак ММА боец, който е милиардер и не живее в България. А силиконката не знаеше, че въпросното красиво момиче тайната ледена принцеса е харесвана повече от нея от Дени и той е влюбен до уши в тайнта принцеса и силиконката си фантазираше, как той е само нейн. А не знаеш че Дени харесва тайнта принцеса и искаше да зареже силиконата зарди нея. Питайте ММА боеца Дани Илиев той знае, как Дени искаше да зареже силиконкта зарди неговото бившо гадже, зарди което той заряза Гери Никол. ММА боеца Павел Георгиев, Любо Делев, Бисер Митрев те всикчите знаеха, как Дени искаше да зареже силиконката заради тайнта принцеса.

Отговори
1 2
Дебил!

Дебил!

02.11.2021 | 01:49

Хванете се всички боклуци и откачалки под ръчичка, и вървете на майната си! Шибaняци! Оставете момчето на мира! Влюбен е бил във феята на зъбките, а Снежанка му е била любовница и има пет деца от нея. Ай, чиба, че сте противни!

Отговори
0 0
С такива "приятели", врагове не ти трябват!

С такива "приятели", врагове не ти трябват!

01.11.2021 | 20:50

Не драги Марици, не знам откъде го изкопахте тоя бoклук, но ако го знам кой е, само една минута искам да ми е пред полезрението. Какъв приятел си му бил бе, самозван бoклук!?!!!! Приятел си му бил, на майка ти потката! Всеки негов истински приятел и всеки, който познава Дени знае, че никога не се е докосвал до субстaнции и изследванията на кръвта му, доказаха това! Защо измисляш подобни лaйна и му петниш името бе, зaдник!?!!! На такива като тебе бoклуко, справедливостта и кармата се стоварват с пълната си тежест, върху дoлните ви, прaзни глави!!! Бог ще ви накаже за мeрзостите към починали хора! Защото съвсем не си единственият, който си позволи измислици по негов адрес! Къде ви е срамът и съвестта,бе??!! П;чка ви мaйчинa на всички! А, вие "журналисти" , сте абсолютно същите, позволявате си да качвате лaйната на побъркани идиoти и да петните паметта на стойностен човек, без да ви пука за истината!!!! Важното е сензация да има! Позор!!!!!!!

Отговори
1 0
Идио ти

Идио ти

30.10.2021 | 16:16

Отвратителни сте, безсърдечни! Всеки ден пишете за разни синоптички п р о с ти турки, момичето на Денис страда оставете го намира има ли значение в този момент силиконла ли е или не е - душа носи. Оставете я!!!

Отговори
3 4
Вземи си я вкъщи!

Вземи си я вкъщи!

01.11.2021 | 20:23

Идиoтът, си ти! Съвсем не ни вълнува силиконът й в момента, вълнува ни,че го играе жертва и тъпaци като тебе й се връзват! Освен, ако тя самата не си пише коментарите, или някой приближен защитник! И ни вълнува това, че поредния му самозван "" приятел"", го изкара наркоман, а момчето,никога не е ползвал нищо подобно!!! И изследванията му го доказаха!!! Това,че петнят несправедливо едно чисто като роса дете, не ти направи впечатление, прави ти впечатление, че й споменават силикона !!! Прост народ, лишен от акъл и човечност! Като много го обича, защо нямаше досега нито една снимка с него?! Я се спрете вече и не ни разправяйте простотии от хиляда и една нощ, че ни идвате повече! Това дете, не заслужаваше такава пасмина около себе си! Тая е една от тези, които нямаха работа в живота му!!!!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?