46

Силен старт на новия месец за една зодия, но на Телеца не му върви

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

Овен 

Важно е днес да обърнете внимание на финансите си. Имали сте неочаквани разходи и затова не знаете с какво разполагате. Направете бюджетен план за седмицата, за да сте сигурни, че няма да има нужда от заеми. Обърнете внимание на семейството си – някой ще има нужда от помощта ви.

Телец 

Днес ще изпитвате затруднения в процеса на работа. Важно е да не бързате. Бъдете внимателни и действайте бавно - стъпка по стъпка. Около вас ще се появят конфликти и ще търсят съдействието ви за разрешаването им. По-добре е да не се месите. Отделете време за себе си и си починете.

Близнаци 

Чувствате се изморени и работата ви не спори. Ще се разсеяни и ще се налага едно и също нещо да го правите по няколко пъти. С чести почивки и помощ от колеги ще овладеете положението. Така най-лесно ще излезете от неприятната ситуация, в която се намирате.

Рак 

Днес се опитайте да приключите с изостаналите задачи. Това ще ви осигури спокойствие през следващите дни. Очаква ви вълнуващо запознанство. Вероятно сте се виждали с човека, но не сте проявили интерес към него. Ще обмисляте възможността да започнете нещо ново заедно. 

Лъв

Задълженията ви днес са прекалено много. Това ще ви направи раздразнителни и вероятността да влезете в конфликт е голяма. Не се поддавайте на провокации и внушения и се опитайте да запазите самообладание. Най-добре е да загърбите гордостта си и да потърсите помощ. 

Дева

Днес ще е приятен ден за вас. Чувствате се пълни с енергия. Задълженията си ще изпълнявате с удоволствие, дори може да поемете и допълнителна работа. Ще водите непринудени разговори, които ще доведат до нови идеи. Покана ще обърка плановете ви за вечерта.

Везни

Еднообразното ежедневие ви тормози и днес е подходящ ден да потърсите промяна. За начало може да се обадите на приятели и да посетите ново място. Помислете и за пътуване на по-далечно разстояние. Не се страхувайте да взимате решения днес – късметът е на ваша страна.

Скорпион

Днес ще се чувствате свежи и креативни  Трябва да се опитате да се справите с ангажиментите си възможно най-бързо, за да отделите време за себе си и да започнете работа по мечтан проект. Опитайте да се насладите на процеса, а не да гоните крайния резултат.

Стрелец

Обстановката на работното място ще е напрегната. Някой ще изпитва затруднение и е добре да му предложите помощта си. Ще проявите увереност и това ще успокои хората около вас. Опитайте да си осигурите повече време за почивка. Ще получите вълнуваща новина от приятел.

Козирог

Притеснявате се твърде много за нещо. Важно е днес да отделите време, за да се справите с проблема. Не е нужно да изяснявате всички подробности. Достатъчно е да разберете какво не е наред, за да намерите решение. Ако изпитвате затруднения, обърнете се към близък до вас човек.

Водолей 

Днес ще сте раздразнителни и много неща ще ви дразнят, а това ще повлияе и на отношенията с колегите ви. Не се натоварвайте излишно, ако е възможно работете самостоятелно, за да избегнете конфликти. Приятна новина ще ви помогне да се отпуснете.

Риби 

Денят ви ще е приятен. Днес е по-добре да заложите на рутината и по-спокойни дейности. Пред вас може да се открие нова възможност за професионално развитие. Тъй като ще се чувствате несигурни, се консултирайте с приятел и oбмислете ситуацията в детайли.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?