1939

Силен ден за две зодии, друга да стяга куфара

ОВЕН

Не бъдете твърде лекомислени в началото на деня. По това време си струва да вземете всичко присърце. Не очаквайте нещата да се случват от само себе си. Със сигурност ще успеете, ако проявите постоянство и упоритост. Денят е подходящ за неформални срещи. Ще има възможност да разговаряте с хората, които сте пропуснали.

ТЕЛЕЦ

Денят е подходящ за срещи със стари приятели или нови познати. Ще бъде лесно да намерите общ език, ще имате и интересни теми за разговор. Възможно е да искате да обсъдите някои въпроси, свързани с работата и бизнеса. Трябва да внимавате с парите. 

БЛИЗНАЦИ

Настройте се за спокоен ден. Това е особено важно за тези от вас, които са планирали семейни събития и срещи с роднини. Може да възникнат дребни недоразумения и ще бъде важно да сте компромисни и да предотвратите кавги.

РАК

Ако сте планирали нещо важно за този ден е по-добре е да се настроите за сериозна работа сутринта и да не отлагате нещата за дълго време. Не бива да приемате лекомислено дори решаването на малки задачи. 

ЛЪВ

Не отлагайте реализацията на новите си идеи. Днес звездите са на ваша страна и няма да е трудно да осъществите плана си. Със сигурност ще има желаещи да помогнат. Не прекалявайте с работата – отделете време и за почивка.

ДЕВА

Денят едва ли ще бъде особено ползотворен по отношение на работата, но е подходящ за релакс. Правете това, което ви доставя удоволствие. именно тези неща ви помагат си починете и да се подготвите за следващите дни.

ВЕЗНИ

Не бързайте. Началото на деня няма да е подходящо за отговорни срещи или решаване на важни въпроси. Днес може лесно да завършите започнатите по-рано задачи и да се справите с натрупаните дребни ангажименти 

СКОРПИОН

Първата половина на деня няма да подходяща, за коренна промяна и за вземане на важни решения. Вниманието е особено важно при справянето с финансови въпроси. Най-добре е да не бързате с пазаруването.

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да запазите самообладание и да не се поддавате на провокации в началото на деня. Това не е най-добрият момент по отношение на комуникацията. Не винаги ще разбирате правилно околните и това да предизвика конфликти.

КОЗИРОГ

Бъдете търпеливи. Събитията може да се развиват по-бавно, отколкото бихте искали и е малко вероятно да успеете бързо да постигнете това, което искате. Но ако отделите време да помилсете, ще разберете как е най-добре да действате, за да постигнете целта си. 

ВОДОЛЕЙ

Сериозният подход към здачите ще ви позволи да избегнете дребните грешки. Важно е правилно да прецените силните си страни и не забравяйте, че възможностите ви не са неограничени. Следобед ще имате време да се отпуснете и да отвлечете вниманието от тревогите.

РИБИ

Спокоен ден, който няма да ви донесе никакви емоции. Ще имате възможност да завършите започнати преди неща, а познати ще се радват да помогнат това да стане по-бързо и приятно. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?