49

Сигурен победител в "Игри на волята"! Вижте кой се пребори със зъби и нокти за финала

Тежка номинационна битка между Непобедими и Безстрашни определи кое е първото номинирано племе тази седмица в “Игри на волята: България”. Един по един състезателите от двете племена плуваха до понтон, за да съберат материали, с които да изградят барикада в тунела на своите противници. Стратегията на Безстрашните се оказа успешна и те първи съумяха да се измъкнат от своя тунел, което ги спаси от племенен съвет.

Излизайки на Арената, Непобедимите видяха своето знаме в ръцете на съперниците си от Безстрашните. Те разбраха, че са останали без своя капитан Генчо, което наложи извънреден нов избор. Непобедимите единодушно върнаха капитанската позиция на предишния си лидер - Алекса, но той не успя да изведе племето до желаната победа. 

Същата вечер племенният съвет на Непобедимите определи първия сигурен финалист в четвърти сезон на “Игри на волята: България”. Георги се раздели с всичките си 350 гроша, за да получи имунитет за този и следващия съвет, ако Непобедимите отново изгубят, което гарантира мястото му сред финалистите. Това принуди племето да избере нова мишена за своите гласове, а капитанът Алекса гласува сам за себе си и избра да се изправи в елиминационен дуел.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Диди

Диди

17.11.2022 | 10:30

С яко подпиране от екипа и нагласени игри Джаферович се дотъркаля напред.Губите публика.

Отговори
28 2
Който

Който

17.11.2022 | 08:21

Прави хубави неща в леглото като сви.,.рки и трудни пози той ще е победител.

Отговори
11 3
Нещо не

Нещо не

17.11.2022 | 08:08

Разбрах то тая глупост не я гледам и за това не съм разбрал кой е пръднал и кой се е насрал в това тъпо шоу.

Отговори
9 2

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?