3906

Шварценегер призна за болката, която е причинил на семейството си

Арнолд Шварценегер не общува с бившата си икономка Милдред Баена. Преди много години те имаха любовна афера и Баена роди сина Джоузеф от актьора. Това беше причината за раздялата му след 25-годишен брак със съпругата му Мария Шрайвър през 2011 г. (разводът беше официално финализиран през 2021 г.). Двамата имат четири деца. Джоузеф се роди няколко дни след като съпругата му роди четвъртото им дете. Въпреки липсата на комуникация, той "я уважава като майка на детето си".

„Арнолд и Милдред не се виждат и не общуват, но той се убеждава, че тя се справя добре и проверява това чрез Джоузеф“, каза вътрешен човек пред Daily Mail. „Той харесва, че Джозеф има страхотни отношения с нея и макар аферата да сложи край на брака му с Мери, той я уважава като майка на детето му. Той е все така редом до Джоузеф и е готов да му помогне с всякакъв съвет, от който може да се нуждае. Но в ежедневието си изобщо няма нищо общо с Милдред“.

"Беше връзка за една нощ. Арнолд пое отговорността за това, но той не общува с нея, той си тръгна след този момент. Въпреки че ситуацията не беше идеална и създаде много проблеми, той обича сина си. Арнолд не възнамерява се бори със съдбата, тя е това, което е. Въпреки че няма връзка с Милдред, той не изпитва враждебност към нея".

По-рано актьорът каза, че ще съжалява за действията си до края на живота си. "Хората ще запомнят постиженията ми, но ще помнят и тези провали", каза той. "Това беше много тежък удар за брака ми, за връзката с децата ми. Причиних много болка на семейството си. Ще имам да живея с това до края на живота си".

Арнолд Шварценегер се жени за Мария Шрайвър през 1986 г., почти девет години след първата им среща. Тя е племенница на 35-ия американски президент на Джон Ф. Кенеди.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Този вече

Този вече

13.10.2023 | 15:32

Е никой за повечето хора е един културист станал артист в евтини екшъни . КОЙТО ГЛЕДАШ ЕДИН ПЪТ И ЗАБРАВЯШ ЗА ТЯХ. И щом не си държал питона в гащите ще плащаш.

Отговори
1 0
Тоя

Тоя

13.10.2023 | 09:20

Ако не беше жена му ще ше да никой. Той си е никой. Културист това не го броя за спорт , актьор ???? Комедиант може но не и такъв . Сега ни тормозят с реклами на парксад и тоя с гадния си глас плямпа неща за пари. И да бели си държал австрийската наденички в гащите . Сега щеше да си и а семейство а не да гледа мини магарета.

Отговори
1 2

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?