4232

Шварценегер призна, че e саботирал кариерата на Сталоун

Актьорът и бивш губернатор на американския щат Калифорния Арнолд Шварценегер призна, че от състезателни чувства се е опитал да попречи на кариерата на актьора Силвестър Сталоун в Холивуд става ясно от интервю с Шварценегер и Сталоун, цитирано от Hollywood Reporter.

Според звездата от „Терминатор“ той се е опитал да организира провала на кариерата на Сталоун през 1992 г., като е убедил продуцентите да му дадат главната роля в семейната комедия „Спри! Или майка ми ще стреля." Звездата от „Терминатор“ се надявал, че филмът ще се провали в боксофиса .

„Бях на седмото небе. Чувствах, че единственият начин да го хвана е, ако се спъне. В края на краищата всички винаги смятат, че един актьор е толкова добър, колкото е добър последният му филм“, каза Шварценегер, пише lifeonline.bg.

Критиците нарекоха ролята на Сталоун в комедията „глупава и напълно несмешна“, но тя събра 72 милиона долара в световния бокс офис.

Сега актьорите се смеят на съперничеството си и признават, че времето на екшън филмите в техния стил е отминало.

„Ние родихме нещо, което според мен вече не съществува, поне не в същата форма, в която съществуваше – истории за човек срещу света. Сега това е по-скоро отбор срещу света“, казва Сталоун.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?