Следвайте ни

Щуро парти по терлици за ЧРД на Ани от „Антибиотика“

viber icon

Шумно интернационално парти спретна за рождения си ден Ани от нашумялата през 90-те години гърл банда "Антибиотика". Празненството се проведе в заведение в сърцето на артквартал "Капана".

За да уважат приятелката си за ЧРД, в Пловдив пристигнаха десетки успели дами и хора на изкуството от цялата страна. А специално от Анталия долетя турската певица и бизнес дама Нуртен Юнсев. Отговорната задача да се погрижи за доброто настроение на празнуващите имаше певицата Елица. Рожденичката  бе с изящна рокля с флорални мотиви, дело на Албена Хумбаджиева. С блестящ тоалет бе и русокосото изкушение зад микрофона. 

Точно в полунощ бе поднесена тортата за рожденичката, а гласът на Елица даде тон за едно общо изпълнение на празничния химн "Happy Birthday". Ани бе затрупана с многобройни и разнообразни подаръци, но най-много се впечатли от този на певицата -  балсамирана роза "Дамасцена", която трае 7 години. Елица й я връчи с думите: "Резервирам си нашето приятелство за следващите 7 години. След това ще ти подаря нова!". Рожденичката остана изумена и не скри вълнението си, което предизвика ароматното цвете, превърнало се в най-оригиналната изненада за вечерта. 

Подчертано женското интернационално парти продължи до ранните часове на следващия ден, като се въртяха луди танци и прозвучаха песни на три езика. За да се чувства удобно и да може да играе на воля, Ани захвърли обувките си с токчета и ги замени с плетени терлици. Предвидливо и познавайки артквартала, певицата Елица дойде въоръжена с маратонки.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?