4232

Щерката на Румен Радев бясна: Баща ѝ пропусна да... СНИМКИ

Румен Радев не отиде да гледа дъщеря си Дарина на дебюта ѝ в Народния театър миналата седмица

Това предизвика серия от коментари в социалните мрежи. Разбира се, направило е впечатление и сред зрителите в театъра.

Президентът пропуска вече трета важна премиера на наследничката си по необясними причини, което навежда на мисълта, че в отношенията им може би е настъпила някаква криза. Причината, според мнозина, са твърде провокативните образи, които щерка му пресъздава.

"Все пак той е президент, а дъщеря му се разголва на сцената и се целува страстно с други жени, макар и в роля", гласи един от многото коментари по темата в мрежата.

БЛИЦ

Преди броени дни пък, Дарина Радева дебютира с постановката "Елементарните частици" на режисьора Крис Шарков, по романа на Мишел Уелбек. В двучасовата постановка участваха още Теодора Духовникова, Жаклин Даскалова, Димитър Николов, Мартин Димитров, Елена Иванова и Славена Зайкова, а в сюжета става дума за двама братя – неуспешен писател и световнопризнат учен биолог.

На сцената дъщерята на Румен Радев е повече от ефектна и въздействаща - тя е с атрактивен сценичен тоалет – металически костюм от две части, който е събрал погледите на всички. След премиерата Дарина е празнувала не със семейството, а с колегите си в нощен бар.

БЛИЦ

Припомняме, че през декември миналата година Дарина Радева имаше и още една премиера, на която баща й също не бе забелязан - в спектакъла "Сад. Игри по време на апокалипсис", по текстове на Юкио Мишима, режисиран от скандалната актриса Касиел Ноа Ашер. В него Дарина имаше главна роля.

Постановката бе финансирана от Министерството на културата и е на ръба на скандалното, защото в една от сцените Радева се целува с друга жена.

През миналия октомври тя игра и в спектакъла "Дон Жуан се връща от война" по текст на Йодьон фон Хорват с режисьор Крис Шарков. Баща й отново не беше в залата. А ролята на Дарина отново бе разкрепостена - тя влиза в обувките на прелъстена и изоставена жена, а сценичният ѝ костюм е повече от провокативен.

Съвсем скоро на Радева ѝ предстоят и тежки държавни изпити, а тази година тя ще се дипломира официално и ще вземе диплома за драматична актриса от НАТФИЗ. Към момента тя е гост артист в трупата на Народния театър, но е напълно възможно след завършването си да получи и официално предложение за щат, както и постоянно назначение, предаде show.blitz.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?