Следвайте ни

Щерката на Глория не прилича на себе си след раждането СНИМКА

viber icon

Младата родилка Симона Загорова се показа във вид, който изненада всички. Толкова слаба, направо кльощава, не сме я виждали никога, дори и като тийнейджърка.

Знаем, че щерката на Глория е предразположена към бързо и лесно трупане на килца, което очевидно е ген. За разлика от майка си обаче, тя все още не се е подлагала на хирургични интервенции. Възможно е обаче да се е подложила на умел фотошоп.Едва ли има човек, който не се сеща как е постигната драстичната разлика във визията на Мони след изписването от клиниката и днес. 20 дни по-късно тя показва крачета, които аха да се счупят – толкова са тънки. 

За сравнение ще си спомним кадрите от изписването на Мони и бебето, където тя си беше съвсем истинска. С наедряло лице и пищна снага – нещо съвсем нормално за всяка родилка, пише show.bg.

Коментари (1)

НЕУТРАЛЕН

НЕУТРАЛЕН

25.03.2021 | 16:18

Аууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу..............Брех.............Брех..........Брех......................................... Няма други к......... на света. Аааааа........Пардон!!! Забравих,че света се върти около тях!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?