Следвайте ни

Ще ви стъжнят живота! Тези зодии ревнуват до лудост

viber icon
Психолозите вярват, че ревността е присъща на несигурните жени. Те ценят мнението на другите за себе си и също така постоянно се сравняват с други момичета. Астролозите са идентифицирали най-ревнивите представители на зодиакалния кръг, пише actualno.com.
 
Представителите на нежния пол, от тези зодии са по-склонни от другите да се притесняват за лоялността на партньора си.

 

Овен
 
Овенът е пионер в зодиакалния кръг и иска да бъде първи във всичко. Той принадлежи към стихията на огъня, затова и е свикнал да изразява емоциите си ясно и бурно. Манията му за собственост му е присъща, но и е в състояние да изпита по-фини преживявания. И все пак, във всеки случай Овенът е най-ревнивият, сред всички зодии.

Астролозите съветват дори да не се опитваме да успокояваме емоционалните бури на жената Овен. По-добре е да ѝ дадете време да се успокои, защото Овенът се опомня толкова внезапно, колкото и започва.

 

Лъв
 
Лъвът е примата на зодиакалния кръг. Родените под този знак знаят собствената си стойност и изискват от другите не само да ги уважават, но и да ги обичат. Такива жени не са склонни да изпитват ревност у себе си. Жената Лъв ще изхвърли всичките си емоции по този въпрос, върху партньора си. Най-важното е, че няма да направи това у дома и дори не лично, а пред всички.

 

Експертите уверяват, че Лъвът гледа на това като на театър. Той цени красивите жестове. За да успокои любимата си жена Лъв, мъжът трябва да я обгради с внимание и грижа. Това трябва да стане до такава степен, че никой дори да не помислил, че избраният от нея може да представлява интерес за някой друг.

 

 
 
 
Скорпион

Скорпионът е тихият представител на Зодиака. Той не обича да се показват емоции публично, а най-интимното споделя само с близки. В същото време кротостта не е свързана с жените скорпиони. Оставайки външно спокойни, те изпитват истинска буря от емоции отвътре. Такива хора не обичат шумни скандали, но често представят своя конкурент с бодли и критики.

 

В такава ситуация мъжете трябва да разговарят от сърце с жена Скорпион. Такива момичета имат малко харесвания или общи снимки в социалните мрежи. Избраният от тях трябва наистина да убеди жената, че няма, от какво да се страхува. И единственият, който го интересува, е тя и никой друг.
 
Стрелец
 
Стрелецът принадлежи към огнената стихия, но не е свикнал с яростната проява на емоции. Жените Стрелци искат мъжът им да им принадлежи. Затова и гледат на външния вид на съперника си по светски начин. Такива жени могат да предпочетат дипломатически разговор, пред скандал: както с избрания от тях, така и с потенциален съперник.
 
 
Астролозите препоръчват на мъжете по-често да привличат своите жени Стрелци, сред хората. Ресторант, пързалка, филм или пътуване ще помогнат да разсеете любимия си от лоши мисли.

 

Риба

Рибите са един от най-студените зодии. Жените Риби не обичат да парадират с емоциите си. Те предпочитат да се притесняват дълбоко в себе си, но дори и след разговор, въпросът може да не се появи. Такава жена няма да се излага публично, но предпочита по хаотичен начин да си каже, право и всичко на мъжа.

 

Експертите смятат, че единственият шанс да се избегне ревността на жената Риби е да ѝ се позволи да се потопи в света на своя избраник. Добре е мъжете на жени зодия Риби да прегърнат нейните хобита и възгледи, когато е възможно и да участват в живота й. В този случай тя ще забрави за ревността.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?