1939

Ще ви се доспи: Това са най-скучните зодии

Забелязали ли сте как разговорите с някои представители на зодиака просто не вървят и ви се иска да заспите, докато се опитвате да си говорите с тези хора? Астролозите посочват три от най-безинтересните представители на зодиака.

1. Козирог


Един от най-скучните зодиакални знаци е Козирога. И това се проявява от детството. Докато останалите деца се забавляват в пясъчника и скачат на въже, самотният Козирог се люлее и мисли за смисъла на живота, пише  fakti.bg. Козирозите са напълно потопени в себе си и израстват като мечтатели философи, които не всеки може да разбере. Поради влиянието на Сатурн, Козирозите имат брилянтни умствени способности – схващат всичко в движение и са в състояние да анализират в дълбочина, но най-често са подложени на стагнация. Ето защо от малък чаровен философ те се превръщат в сприхав старец, който е недоволен от всичко, което го заобикаля. С течение на времето Козирозите стават непоносимо песимистични, студени и пресметливи. Не намирайки творческа ниша, те се отдават изцяло на кариерата си, забравяйки за приятели и роднини. Средата става скучна до човек, който е обсебен само от собствените си проблеми. Козирозите трябва да общуват с Близнаци и Стрелец, които са винаги весели и изпълнени с живот. Те ще им покажат, че животът не е само черно-бял.

2. Дева

Второто място в тази класация за „Най-скучните знаци на Зодиака“ е дадено на Девата - прекомерна педантичност, перфекционизъм и повишено внимание към малките детайли. Меркурий даде на Девата аналитичен начин на мислене и способност да поставя нещата в ред. Когато нещо не върви по плана, тя се ядосва и дразни. „Наистина ли е толкова трудно да се правят елементарни неща?“ - такава фраза често се върти в главата на Девата, чийто характер става просто непоносим за другите. Хората, родени под тази зодия, са доста взискателни към себе си и към другите, а понякога и самите страдат от това. Девите, разклащат нервите на всички със своето постоянство и методичност. Освен това те обичат да учат другите на акъл и ако не се подчинят, тогава Девите определено ще ви напомнят с фразата „Казах ти!“ Девите трябва да си позволят да се отпуснат и да спрат да изискват невъзможното от себе си и от другите хора.

3. Рак


Дори не се опитвайте да поканите Рака на шумно парти - тази зодия не търпи струпването на много хора и ще предпочете да си остане вкъщи, за да гледа поредната мелодрама. Тази зодия има бинарно мислене: има бяло и има черно, полутонове и други цветове не съществуват. Затова най-често са в мрачно настроение. И ако Раците не са в добро настроение, тогава подгответе ушите си да слушате техните оплаквания и недоволство от всичко, което се движи или каже неправилно. Предупреждаваме ви: по-добре е да бъдете внимателни в разговор с Рак. В най-добрия случай Ракът ще бъде обиден, в най-лошия - ще започне да планира сценарии за кръвожадно отмъщение. Само съмишленици могат да избегнат скуката в общуването с Рака. В същото време си струва да си припомним, че представителите на елемента Вода не са готови веднага да излязат от черупката си и да се отворят пред събеседника, така че бъдете търпеливи!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?