46

"Ще ви отрежем главите!" Таня Боева със страшни разкрития за ада в живота си

Таня Боева проговори за кошмара, през който я е превела съдбата през последните пет години, а причината за ужаса се корени в развода с първия й съпруг Михаил Бургуджиев. 
 
Поп фолк звездата издаде почти през сълзи през какъв ад е минала и вероятно все още преминава психически и със сигурност е предизвикала истински шок във феновете си, които десетки пъти са се питали защо тя изведнъж изчезна от музикалната сцена и от публичността изобщо.

"Не можех нито да пея, нито да творя. Бях заплашвана от десетки криминално проявени лица през последните 4-5 години. Беше въпрос на оцеляване за мен и за моите близки", сподели изпълнителката, а остатъка от разказа й, е смразяващ откъм факти.

"През септември 2017-та бяха първите атаки - психически, емоционални, физически. Бях спирана по улиците, заплашвана от внушителни фигури. Това, което прочетох между страниците от разследването, свидетелските показания, които видях, дават отговор. За себе си имам своя отговор. Но не знам... може би тези хора знаят най-добре защо го правят, каква наслада носи, колко мъжко е да си мъж и да посягаш на жена, на майка.

Част от тях звучаха така: "Ще ви отрежем главите!", "Няма да видиш повече детето си!"

Трябвало е непрекъснато да бъда заплашвана, мачкана, третирана. Бяха ми казали и че ще открият наркотици в колата ми. Заплахите идваха под всякаква форма - казваше ми се какво да правя, какво да не правя. 

В един момент имаше едно много мащабно разследване от Главна дирекция Национална полиция, в което и аз бях подала сигнал. Започна наистина сериозно разследване. За момент повярвах, че истината ще възтържествува. Но досега още не се е случило.

Домът ми в Стара Загора беше нападнат, чупиха ми камери. Не знам, ако аз и детето ми в този момент минавахме от там, какво щеше да се случи. Софийският ми дом също беше разбит и обран. На 8 март дойдоха пратеници при мен, за да ме заплашват. Датите не са случайно подбрани", добави още певицата, но не пожела да разкрие дали е имала някакъв вид посегателство върху себе си по време на брака си.

"Не бих искала да отговоря дали по време на брака си той е упражнявал върху мен някакъв тормоз... Не желая да отговарям пак пред институции, пред които няма как да се докаже какво е ставало между четири стени. Това е само между нас.

Всеки човек изживява своята съдба. Такава е била моята - смирено и с вяра, казва поп фолк дивата, която е преживяла наистина страшни моменти в досегашния си живот, включително и загубата на дете.

"Когато родих второто си детенце и то на другия ден почина... Тогава забравих да питам "Защо на мен, Господи". Силата идва от вярата. Фактът, че идва едно прекрасно момченце - Росен, беше основната, огромна сила да продължа не само да живея, а и да бъда силна майка, която да научи детето си да бъде истински мъж.

Периодът, в който Таня Боева отсъства от музикалната сцена, й носят колосални загуби, но това е време, в което тя се е занимавала с друг бизнес.

"Бях изоставила музиката. Занимавах се с рекламна агенция. Сега обаче, отново се връщам към музиката. Нямам търпение да издам новата си песен, да издам албума, да ги представя пред хората. Натрупах колосални загуби за стандартите на страната. Ако един артист отсъства 5 месеца, загубите са големи. А когато го няма 5 години... размерите са невероятни", споделя тя. И добавя, че пред този период последното, за което е мислела, са разкрасителните процедури и пластичните интервенции - каквито информации често са тиражирани в публичното пространство.

"Нямам нито една пластична интервенция през последните 5 години. Но каквото и да прави един човек, го прави за себе си. Ако го е направил, значи е почувствал нужда. Носът си коригирах през 2004-та - веднъж и само веднъж. Имам още една интервенция, след раждането на сина си Росен. Няма друго, за ужас на всеки, който търси нещо още в тази посока", затвори и тази тема брюнетката, преживяла истински катарзис в живота си, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Един балък

Един балък

16.01.2022 | 13:51

Не ни интересува личния й живот ..Всеки има в живота си такива или подобни изпитания...минало е...не е нужно да се говори сега за това.Важното е че е жива здрава ..и само напред!! Да не се обръща назад ...да го изтрие дори като спомен...твърдя че може ...с времето ще избледнява.

Отговори
3 4
Айде, бе...

Айде, бе...

16.01.2022 | 11:47

Странно, точно пък тази на кого му е важна? А и бившият й е пълен смотаняк.

Отговори
9 1

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?