71

Ще ти изгоря скалпа! Вдовицата на Хю Хефнър разкри мръсните му тайни

В имението на основателя на мъжката библия царял строг контрол като в казарма

 

Седем години след смъртта на Хю Хефнър, неговата вдовица Кристъл Хефнър издава мръсните му тайни.

37-годишният модел беше омъжена за основателя на Playboy от 2012 г. до смъртта му на 91 години през 2017 г.

Новите мемоари на Кристъл, „Казвай само добри неща: Да оцелееш в Playboy и да намериш себе си“, ще излязат на 23 януари и преди излизането им тя дръпна завесата от живота си като плеймейтка.

Кристъл призна, че всъщност никога не е била „влюбена“ в покойния си съпруг.

Тогавашната 21-годишна била поканена да остане в имението Playboy през октомври 2008 г. и влязла във връзка с Хефнър месеци по-късно.

„По онова време си мислех, че съм на върха“, каза тя. „Помислих си: „Уау, ако просто харесвам всичко, което той харесва, и правя всички неща, които той иска да правя, тогава ще съм му фаворитка“ И бях, но просто загубих себе си в процеса“, посочи тя.

Хефнър ѝ предложил брак на Бъдни вечер през 2010 г. Първоначално не знаела как да реагира относно идеята за брак.

Кристъл обясни, че първоначално е приела предложението и по-късно е развалила годежа само пет дни преди първата им сватба през юни 2011 г.

В крайан сметка двамата сключват брак на 31 декември 2012 г. и по този начин става третата му съпруга.

„Разбрах, че имам работа с наистина голям дисбаланс на мощността“, каза Кристал. „Изглеждаше като свят на успех и фантазия, но всеки трябваше да спи с с 80-годишен. Всичко си има цена“, посочи тя.

Бившата плеймейтка на Playboy също разкри колко ограничаващ е бил начинът на живот в имението за нея и другите зайчета, докато са били под покрива на Хефнър.

Тя добави, че той раздавал на всяка от своите „приятелки“ джобни пари, които им връчвал да си покриват козметичните процедури.

„Нашият лак за нокти не може да бъде нищо друго освен неутрален цвят, без френски маникюр“, каза Кристал.

Кристъл дори си спомни случай, когато Хефнър ѝ направил забележка, че естествената ѝ кафява коса започнала да се вижда от корените.

„Така че ще трябва да отида да го избеля и ще изгори скалпа ми и ще имам мехури“, разказа тя. „Но по някаква причина си мислех, че всичко това е нормално и това означаваше да бъда възприемана като красива в очите на Хеф“, посочи вдовицата на Хю, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ншнгш

ншнгш

23.01.2024 | 08:35

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички----- https://da.gd/menbio

Отговори
0 2
Юрката

Юрката

23.01.2024 | 07:28

Га смучеше дъртата ланга...беше хубаво, а?

Отговори
4 0
Така я

Така я

23.01.2024 | 10:11

А ся що реве, а?

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?