71

Ще се задавите с отровата срещу мен! Валерия на Евгени в атака

Победителката от втория сезон на "Ергенът", която и до днес е в любовна авантюра с Евгени Генчев, побесня в социалните мрежи и нареди хейтърите. Тя не издържа на обидите, които са по повод ангажираността й към животните и че ги поставя преди хората. 

Тя рядко си позволява да отговаря на такива провокации, но чашата й този път преля и тя избухна доста мощно в профилите си в социалните мрежи. 

"Ще вземете да се задавите с отровата, която бълвате някой ден!  Много ви е яд, че младо момиче има кауза! Аман от разбирачи, които само обясняват кой гладува, но веднъж няма да нахранят бездомен човек!", пише тя.

Тя пояснява, че рядко има подобни включвания, но понякога просто я сърбят пръстите да отговори на сипещите срещу нея хапливи коментари. 

Тя е отявлен защитник на четириногите, но по този начин тя неведнъж е наранявала близките си, казвайки, че предпочита компанията на животните пред тази на хората. Тези действия на защитничката на животните обаче дразнят доста хора и срещу нея се сипят жлъчни коментари, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
абе,

абе,

21.03.2024 | 12:52

Никой не я отразява,мина и 5 минутната слава от миналия сезон и е решила да напомни за себе си и жълтърковците само това чакат -да я натрапят.Има си малък кръг от кучкари около себе си и туй то.Нищо друго.ИмалА била кауза-иззела функцията на общината и търчи като изоглавена да събира де що има бездомни кучета у държавата.

Отговори
1 0
Тези същества

Тези същества

21.03.2024 | 07:11

Не ги знам и не искам и да знам от къде са " известни" но щом тая я псуват има за какво.

Отговори
1 0
Валери

Валери

20.03.2024 | 19:35

Валерия, защо им обръщаш внимание ? Нали си знаеш, че много ти завиждат, а и ще продължават... защото си хубава и добра, и защото имаш до себе си Евгени !

Отговори
1 3
Briton

Briton

20.03.2024 | 19:11

Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:---- https://use.my/bioman

Отговори
0 2
Това същество

Това същество

20.03.2024 | 17:35

С какво друго е известно. Заслужава си обидите.

Отговори
6 2

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?