46

Ще се отплати ли рискът на Халваджиян? Праща Вергов в ефир със златната си кокошка

Тази неделя в 20:00 часа зрителите на NOVA ще гледат първото издание от втория сезон на „С Рачков всичко е възможно“.

Сред актьорите, които ще участват в скучните смешки и безинтересните състезания, личи името на Юлиан Вергов, който триумфално се зaвръща на екран, след като почти година не го виждахме заради скандала с Диана Димитрова. Тя го обвини в побой, но без да назове името му и Вергов изведнъж изчезна от журито на "Като две капки вода". След като прокуратурата отказа да се занимава и с двете жалби на Димитрова, които тя внесе през няколко месеца, сега Вергов се връща на екрана в шоу на продуцента Магърдич Халваджиян. Единствената му дъщеря, чието име също бе намесено в скандала, пък води собствена рубрика в предаването "Преди обед", припомня Hotnews.bg.

Освен Вергов, Владо Пенев, Жаклин Даскалова, Радина Боршош, Дарин и Деян Ангелови, Алекс Раева и Христо Петков са първите гости, които ще влязат в студиото на Рачков. Те са обединени под името „Заслужили артисти“, а самият Димитър Рачков ще зашемети с невиждана изненада за старт на новия сезон.


Сред гостите през втория сезон на „С Рачков всичко е възможно“ ще бъдат още Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Александър Сано, Владимир Михайлов, Владимир Карамазов, Калин Врачански, Криско, ДесиСлава, Михаела Маринова, Керана, Ивана и Стояна, Александра Богданска, Алекса Ерски и други.

Новият сезон ще продължи да забавлява с изцяло нови игри, четири от които зрителите ще видят още тази неделя. В „1 към гьотере“ ще бъдат тествани танцувалните умения на гостите. В „Такси“ пък всеки пасажер ще се преобразява в емблематична личност, а шофьорът ще има трудната задача да отгатне коя е тя. Лудата стая и Димитър Рачков отново ще предизвикат участниците да импровизират под наклон

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Аската

Аската

09.09.2023 | 21:25

По тъпо от това шоу е само Шпионката на Коко.

Отговори
3 0
Вис

Вис

07.09.2023 | 20:14

Ужасен е Рачков....

Отговори
19 7
Тв критик

Тв критик

07.09.2023 | 20:09

Тези не разбраха ли ,че това шоу не струва .

Отговори
28 9
Чери

Чери

07.09.2023 | 18:55

Този Клуон Рашков ми се втръсна , вечно едно и също лигавене .

Отговори
27 9

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?