Следвайте ни

Ще се опарите! Не предлагайте брак на тези зодии до края на годината

viber icon

Темата за брака е на дневен ред при много двойки. Има обаче зодии, които изобщо не са готови за тази крачка и ако се сгодят до края на 2020 г., е много възможно годежът да не прерасне в сватба, а връзката да стигне своя край. Днес ще ви обясним защо тези 3 зодии не бива да се сгодяват до края на 2020 г., ако искат да запазят връзката си, пише Актуално.

ТЕЛЕЦ

Телците по природата са много колебливи и трудно взимат важните решения в живота си. Това не им пречи да имат сериозни връзки, да се чувстват добре в тях, но определено не мислят за брак или ако мисля, тази мисъл по-скоро ги плаши. Телецът има нужда от пространство и не смята, че тази година е годината, в която може да се сгоди. Притиснете ли Телец веднъж, не очаквайте някога да успеете да си го върнете, защото здравата ще се изплаши и ще побегне в обратната посока. Истината е, че Телците сами стигат до важните решения в живота си и просто имат нужда от време. Дайте им го, ако искате връзката ви да продължи. Мине ли този период, ще осъзнаят, че няма от какво да се страхуват и ще се настроят на вашата вълна. Очаква ви щастие с Телците, ако умеете да им давате достатъчно време и пространство... за всичко!

ДЕВА

Само човек, който добре познава някой със зодия Дева, знае че това са едни от най-нерешителните хора, особено ако не всичко е перфектно. Девите чакат перфектния момент за всичко в живота, макар че не знаят точно как да го разпознаят. Истината е, че в момента Девите не са сигурни в себе си и дали наистина са подходящите партньори за човека до тях. Правете малки стъпчици към тях и това да ги уверите, че са прекрасни партньори и че връзката, в която се намират е специална. Те сами ще видят това, но не очаквайте чудото да се случи до края на 2020 г. Важното при Девите е да усетят, че всичко е под контрол, за да могат да преминат към следващата крачка. Още януари можете да бъдете сигурни, че са си направили своята равносметка и с нетърпение вече ще очакват заветното предложение за брак.

СКОРПИОН

Скорпионите са опасни зодии – както за себе си, така и за околните. Техните мисли са хаос, буря и въобще всичко, което не може да бъде сложено в рамка. В случая годежът е далеч от мисълта на всеки Скорпион, дори и тези, които отдавна са в сериозна връзка. Това е така, защото имат съмнения относно чувствата си към човека до тях. Не знаят дали наистина обичат половинката си толкова, че да им обещаят вечност пръстен и брак. Несигурността в чувствата на Скорпионите може да е породена и от трети човек, който се опитва да се намеси във връзката им. Каквато и да е причината, търпеливото чакане е ключът към това всичко да се нареди. В един момент Скорпионите ще си дадат сметка, че до себе си имат истинско съкровище и всички съмнения ще изчезнат. 2021 година е чудесно време, за да се сгодят, дайте им малко време! 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?