46

Ще се окаже фаворит в "Игри на волята"! Яростна подкрепа за Гатьо

Гатьо от "Игри на волята" за нула време предизвика бурни вълнения с представянето си на Арената и най-вече с желанието да плува със спасителна жилетка в морето. Подигравките към него заваляха като из ведро, въпреки че самият той държи много да се представя като алфа мъжкар.

Е, по всичко изглежда, че докато за едни той е обикновен лигльо със сбъркани представи за мъжкарство, то за други това не е съвсем така. Илиян Проклоев например, твърди, че той е "мъж на честта".

"Харесвам да гледам риалити формати като "Сървайвър" и сегашната му по-успешна за България алтернатива, за която са се отворили и снимат на наша територия – "Игри на волята". Винаги има един такъв персонаж като Пеньо Гатевски – Гатьо. Мъж на честта, който аз уважвам, разбира се, че има балкански ген, но за мен това няма как да е друго яче, ние сме си българи и си го имаме в себе си. Всички го имаме, такава ни е географската широчина.

Такъв човек винаги иска победата, защото цял живот я преследва и се стреми да бъде шампион. Чест обаче има, а това е ценно качество и заслужава уважeнието, искам да играе и да бъде победител", гласи написаното от фена без редакторска намеса, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Фен

Фен

25.09.2023 | 14:33

Споделям.

Отговори
1 4
eter

eter

25.09.2023 | 14:27

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ~----- https://marketl.ink/biocom

Отговори
0 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?