3906

Ще я познаете ли? Това е Деси Стоянова отпреди 17 години СНИМКА

 

Деси пусна архивни кадри отпреди 17 години, само месеци след като България е приета официално в ЕС

 

Култовата хубавица на Би Ти Ви  Деси Стоянова се показа на младини. След като водещите на "Преди обед" Деси Стоянова и Петър Дочев и гостите им насърчиха хората да гласуват за членове на ЕП, защото този вот изобщо не е по-малко важен от този за нашето си Народно събрание, Деси пусна архивни кадри отпреди 17 години, само месеци след като България е приета официално в ЕС.

 

На тях се вижда водещата, която тогава е млад репортер и прави първите си репортажи от Европейския парламент. 

След излъчването на кадрите, всички бяха доста изненадани и възкликнаха на нейната красота, която  си е останала същата.

„Минали са близо 20 години, а Деси си е същата", възкликна Петър Дочев, като това потвърдиха всички в студиото. Самата Стоянова се опита да скромничи, но стана очевидно, че възрастта сякаш не ѝ се отразява изобщо, пише bgdnes.bg.

Инфлуенсърът и бивш „сървайвър" Стефан Попов - Чефо леко се заяде с водещата, като я попита защо в репортажите от 2007-а звучи сякаш се кара на зрителите. Деси отговори, че се е старала да е маскимално сериозна, но са я карали да има включвания, в които да говори в кадър, въпреки нейните протести срещу това.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?