1553

Ще я познаете ли? Цвети е ужасно секси

Поп певицата и телевизионна водеща Цвети Радойчева стана блондинка. Идеята за нейната промяна идва от топдизайнерката Мира Бъчварова, която покани Цвети да участва в най-новия  артпроект “Пълна метаморфоза”.

Двете артистични натури се запознават на светско събитие и Мира предлага на красивата изпълнителка да влезе в ролята на изкусителка с къса руса коса и дълга черна секси рокля. Певицата споделя, че обожава да влиза в роли, изобщо не се поколебава и инспирирана от идеята на Мира, се преобразява с нова авангардна визия. Метаморфозата бе толкова успешна, че никой от нейните почитатели не успя да я познае, а когато разбраха, че е самата тя, настана истински фурор.

След дългогодишен професионален опит Мира Бъчварова създава проект “Пълна метаморфоза“, като по един нетрадиционен начин, с изключително креативен подход променя всички участници - те излизат от всекидневната си визия и са различни, непредсказуеми, шармантни и изненадващи.

В проекта могат да вземат участие както известни, така и напълно непознати дами, готови да видят друго свое лице. Освен Цвети Радойчева в “Пълна метаморфоза” до този момент са участвали Жана Бергендорф, Силвия Чалъкова, Яна Средкова и др. Цвети Радойчева скоро ще зарадва почитателите си и с най-новата си хитова песен “Има те” съвместно с DJ Rossko.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?