3906

Ще пропусне раждането на внучката си! Александър Сано е на другия край на света

Много се вълнувам, че ще ставам дядо", каза преди време 47-годишният актьор, който ще е един от младите хора с внучета в гилдията

 

 

Александър Сано ще пропусне раждането на първородната си внучка!Екранния Косъм няма да може да присъства на първото проплакване на рожбата на доведения му син Иво Карамански и любимата му Антоанет Пепе. Бебето на младите трябва да се роди в средата на лятото - края на юли, началото на август.

 

Сано обаче няма да бъде в България по това време. Той вече е на Филипините, където започнаха снимките на новото предаване "Островът на 100-те гривни", на което актьорът ще е водещ заедно с Диляна Попова.

 

"Много се вълнувам, че ще ставам дядо", каза преди време 47-годишният актьор, който ще е един от младите хора с внучета в гилдията.

 

Сано със сигурност ще бъде на телефона в часовете покрай раждането на внучката си. Очаква се, щом стане дядо, актьорът да почерпи първо на самотния остров край Филипините, а после и най-близките си хора в България, щом се завърне.

 

В същото време бъдещата снаха на Сано и любимият й Иво Карамански съвсем скоро ще се нанесат в така мечтания си нов дом. Двойката е на финалната права от стягането на апартамент, който им е подарен от актьора и половинката му Нели. Бъдещите родители планират да се преместят в новия си дом, преди Пепе да роди. За мацката, която се явява като една от най-успешните инфлуенсъри у нас, това ще бъде бебе номер 4.

Преди няколко месеца Иво Карамански-младши предложи брак на Антоанет. Очаква се сватбата да бъде следващата година, когато рожбата им вече е поотраснала малко, пише "България Днес".

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?