49

Ще остане ли с него заради децата? Маданска взе окончателно решение за Венелин Петков

Сагата между Николета Маданска и Венелин Петков продължава с пълна сила, въпреки че журналистката отдавна е взела живота си в свои ръце и продължава смело напред.

Бившият шеф на новините в bTV явно е видял какво е изгубил в лицето на блондинката, която му роди и две деца, и я е помолил за прошка. Вероятно отминалите празници, които е отбелязал сам, са го отрезвили за случващото се в личния му живот. Шансовете му да върне нещата както са били преди са директно сведени до нула.

Спортната журналистка е категорична, че не желае повече да има нищо общо с Петков и директно го отрязала. Чаровната блондинка не вярвала, че бащата на синовете ѝ може да се промени, освен това връзката им и друг път е била поставяна пред изпитания, които те търпели заради децата.

 
От известно време Николета не искала даже да чува за Венелин и сприхавия му характер. Налагало се да поддържат комуникация заради малките Йоан и Михаил, но водещата гледала да ограничава контактите си с Петков. Откакто заживяла при родителите си в Лозен, тя се чувствала много по-спокойна и уверена. Майка ѝ помагала за децата, а и семейната къща била достатъчно голяма, за да побере всички.

Освен в личния живот, бившият шеф в bTV има и проблеми в професионалната област, след като бе отстранен от директорския пост в медията и започна работа като даскал в частно школо. Той преподава "Глобални перспективи" на английски език, а учениците му са деца от първи до пети клас. И въпреки че дейността му е лека и приятна, заплатата му тогава не стигала да си покрива всички разходи, като дори се наложило рязко да свие бюджета си, което породило още конфликти с Николета.

Припомняме, че Петков бе уволнен от bTV в края на 2020 г. Оттогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Тя едва се оправяла с две породени деца на възраст под 2 години, а Венелин не ѝ оказвал нужната подкрепа. Изморена от непрекъснатите претенции на мъжа си, блондинката взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен, пише HotArena.net.

Спортната журналистка още не е решила дали да се върне на работа в телевизията, след като майчинството ѝ свърши. Напоследък тя все повече се увлича по готвенето и не крие, че мечтае някой ден да го превърне от хоби в професия. Водещата открай време иска да отвори сладкарница, където да предлага домашни торти. Сладките изкушения са силната ѝ страна, дори лично приготвя кейковете за празниците на синовете си. След раздялата с Петков тя наблегнала на готвенето, за да разпуска напрежението, и така още повече усъвършенствала кулинарните си умения.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Сега е станала истинска жена

Сега е станала истинска жена

02.02.2023 | 12:53

За какво и е да живее с този,, грозник,, пък и е доста млада, не се,, фука,, със старост, а с младост и красота....!?

Отговори
5 1
Анонимен

Анонимен

01.02.2023 | 20:33

Свирчо от клошар повече няма да пистигнеш

Отговори
0 4
Борислав

Борислав

01.02.2023 | 14:57

Венелин,защо си остави хубавата жена бе простак.

Отговори
11 1
Браво на жената!Взе се в ръце!А на него така му се пада!Семейството

Браво на жената!Взе се в ръце!А на него така му се пада!Семейството

01.02.2023 | 13:27

Не е нещо,с което можеш да си играеш на иди ми-дойди ми!Тоя явно просто не става за семейство.Да си живее сам,не да се подиграва с жената и децата си!

Отговори
22 3
Да си гледа децата без него

Да си гледа децата без него

01.02.2023 | 13:26

Няма смисъл да остава с него. Той няма да се промини. Тя е слънчева, красива и прекрасна майка.

Отговори
27 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?