46

Ще хвърчи перушина! Коцето направи груба грешка, не можа да издържи без...

Дори препоръките на лекарите не могат да спрат чалгата

Фолкаджията Константин се завърна на сцената в сряда, след като заради лекарска забрана временно беше сложил пауза на кариерата си.

"Моят професор ми каза, че ако продължа да пея, крещя и викам по кръчмите, ще трябва да легна трети път за операция. Затова в момента спазвам хигиена на гласа, правя ултразвук и инхалации и се надявам всичко да мине. Господ да е с мен, всичко да бъде наред", обяви в началото на месеца Константин.

Въздържанието му не продължи дълго и певецът се появи в чалготека в Студентски град в столицата. На сцената Коцето се държи сякаш нищо не се е случвало - извива глас, дере се към феновете си и показва, че не си е научил урока за здравословните проблеми. Константин се появи и на концерта на колежката си и близка приятелка Софи Маринова миналата седмица.

"Лекарят ми сигурно ще ми се кара", споделя през усмивка изпълнителят, който вече преживя две операции на гласните струни и състоянието му никак не е шега, пише hotarena.net.

На участието си Константин е във вихъра си - играе с танцьорки, гушка фенки, но прави впечатление, че не пие. Традиционно чалга идолът излиза на сцената с водна чаша, пълна с уиски, но този път ръцете му са празни и алкохол не се лее. Вероятно по лекарско предписание Коцето временно е ограничил и пороците. Категоричен е и че в продължение на дни не е говорил с никого, за да съхрани гласните си струни, а в бъдеще се надява да намали участията из страната. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Не ме интересува коя от духа

Не ме интересува коя от духа

15.10.2022 | 20:36

Нито пък жена му с кой спи

Отговори
6 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?