3906

Ще ги съблича! Ето на кого иска да смъкне дрехите Лорд Евгени Минчев СНИМКИ

Ето и седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката „ТелеГАФ“ на в. „Телеграф“:

 

На Камен му върви, като по ВоДафова

 

Пак ще ми се нацупи добрата ми приятелка Диана Дафова, но не се сдържах. В телевизионното студио на Камен Воденичаров, с нахвърляни по стените рамки и повече от семпла масичка, с килимче за детска стая в Баткун,  певицата се е докарала като да пее в Ла Скала. Да, има нещо добронамерено и стилно в този подход, нещо като уважение към домакина, но... Но, вижте сами как Камен Во е облечен, съвсем не като кавалер на жена с класа като присъстващата. Сако в цвят пепел от рози е до такава степен избеляло, че се чудя къде са розите и къде е пепелта от тях. Както казва Библията- прах при прахта. Дънките и спор/т/ните обувки са още един аспект на предполагамия непукизъм, който водещият е приложил в ефир.

Цецо и Русата Златка- хвани единия, съблечи другия...

 

Ето дами и господа, на манежа е стилист Цецо Андреев, покрит доземи с пепит. Този пепит явно е имал... апетит, защото се е подул, като попско чедо на Задушница. Шарките са едри, истински черни циреи на една дреха, предназачена вероятно  за другиго. Ако  покойната ми баба Гина го беше видяло , сигурно щеше да попита- това момче овчарче ли е, каква е тази абичка, какви са тези потури... Баба ми Гина хич я нямаше в модата, така да се каже. До Цецо е Русата Златка. Там има доста старание, но според мен- никакъв резултат. Усещането ми е за булка , прогонена от олтара а в нейния бяг са опустошени всички воали, пера и аксесоари. Златка носи перфектни обувки и мога само да съчувствам на краката и предвид високите токчета. Гаджето ми се обажда от дивана с коктейл Блъди Мери в ръка и казва, че какво ако госпожата още не е напълно облечена а аз прибързвам с критиките си... Германец, майна!

 

Нети е подранила баба Марта?

 

 

Цветово безсилие съзирам при Нети. Долавям зиморничавост в избора и, долавям липса на каприз към онова, което прави жената дама, липсва топлина и значимост. Да го кажа накратко, певицата прилича на една огромна мартеница или най-малкото на полското знаме. Виж, сако на полски цветя, би било далеч по-удачно и аз няма да коря талантливата си приятелка, ако е решила да се изрази емоционално и модно така, както е. Мога да посъветвам смирено, тя да потърси второ мнение, както и следващи цветове, изобилстващи в колоритната скала. Иначе габаритите на този избор са така тънки, че може да се разминават с всеки моден трабант или запорожец.

 

Рут – ренесансова олелия в бежoво и тату 

 

Склонен съм да похваля Рут Колева, за това което виждам, а именно едно коректно бежево, макар и сливащо се с цвета на лицето. Да се носи плетиво в този век е равносилно на това да се пътува с каляска или поне да се пишат любовни писма на ръка. Колева носи ренесансови черти, затова и подхожда облеченото. Не съм съгласен то да е съчетано с татуировки, както и не съм съгласен с татуировки за жени изобщо. Бежевото придава някаква мекота и ефирност на чертите на певицата, които коланът погубва. Безразборните бижута, както и безразборното им поставяне, ми действа уморително и предпочитам да гледам стари снимки на Лили Иванова.

Венци Венц - текстил и кашони на едро

 

Кацнал на един кашон, Венци Венц налага на преден план риза на едри карета. Нещо като добре разпределени брикети кюмюр върху залеза над Катманду. С Венци сме родени на една дата и знам, че ще схване тънката ми ирония, която се удебелява все повече след като съзирам бялата плетена шапка. Тя подхожда на добрия ми приятел, колкото макет на картечница върху Парламента.  Съучастници в текстилната търговия на едро са още тесен черен панталон и колан, описващ цялата хип хоп действителност. Но всъщност не, те описват нещо смесено между бюджетен герой в бюджетен каубойски филм, в който Венци е нает да пее тракийска народна песен. Героят на моя коментар си гледа припряно часовника, вярно е , че имахме среща, но аз закъснях, ужасно закъснях, така както и повечето аксесоари по него.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Мисири

Мисири

03.02.2024 | 23:25

Парламентарна република сме и у нас нямаме нито царе, нито лордове. А иаданието сякаш на инат продължава да титулова този прост/ак/ ватман, както и "царят". Няма ли кой да му спретне едно дело на тоз малоумник, та да се кротне. С такива публикации вече изданието освен че е кафяво, но е и жълто като....

Отговори
0 2
Яко ги

Яко ги

03.02.2024 | 21:04

Кастри но никой не го слуша . А коментарите са весели .

Отговори
3 0
tyuytu

tyuytu

03.02.2024 | 19:50

Хора, пробвахте ли новата виa`гpa?, просто е сyпер: в пъти по-ефeктивна, повече cпepма, по-ярки усещания, лекува болести и е бeзопаcна на всяка възpаст, това подобри се.кса ни и спаси брака ни. Отново се почyвствах мъж, прочетете сами на какво е cпоcобна -----> mub.me/bioex

Отговори
0 2
Евгени

Евгени

03.02.2024 | 19:07

Виж ко,има един траверс дърт,задоволи го от не знам къде е,живее в чужд имот в пловдив!

Отговори
1 2

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?