46

Ще ги познаете ли? Тези невинни студенти сега са царе на ТВ ефира

Познавате и двамата - момчето е известен кулинар, а момичето - успяла актриса. Кадърът от студентските им години обаче може да ви затрудни да познаете кои са те

Ути Бъчваров изненада почитателите си в социалните мрежи със стара снимка от студентските си години. На черно-бялото фото той не прилича на себе си, а същото важи и за девойката, до която той позира. Става дума за актрисата Гергана Стоянова, която е била състудентка на Ути в НАТФИЗ.

На кадъра Гергана, която с времето става все по-хубава, изглежда като дете. "Изключително любима снимка с много любим човек. Великолепната актриса и мой скъп приятел, Гергана Стоянова, ми беше на гости, за да сготвим заедно вкусни неща и да си припомним случки от годините ни във ВИТИЗ.

В ръцете си държа скъп подарък, който тя ми направи преди броени седмици - деветесетарско мега куул "селфи", на което аз съм слаб и имам буйна коса, а тя е все така прекрасна, както и сега. Беше ми драго. Благодаря за срещата, Гери!, е написал атрактивният актьор под милата фотография.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
П.Ути

П.Ути

10.12.2022 | 08:53

Бъчваров е сякаш вляво.

Отговори
0 1
Някой

Някой

09.12.2022 | 14:48

Царе в ТВ ефира вика :D д*еаба и подлогата авторче

Отговори
3 1
Дедоффф

Дедоффф

08.12.2022 | 13:48

Яка баба

Отговори
4 9
Даа

Даа

08.12.2022 | 01:41

Гергана е все така хубава а Ути прасьок

Отговори
18 9

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?