Следвайте ни

Ще черпят! Тлъсти пачки влизат в джоба на 3 зодии напролет

viber icon

Къде се е чуло и видяло парите да започнат да валят от небето просто така!? Всички знаем, че всъщност, за да се облагодетелстваме финансово, трябва да се потрудим доста усърдно.

Някои хора обаче сякаш са целунати от съдбата, защото парите ще потекат към тях като реки, при това без да полагат кой знае колко големи усилия.

Астролозите твърдят, че късметът ще се усмихне на родените под три определени зодиакални знака и пачките ще започнат да валят върху тях като дълго чакан летен дъжд.

Ето ги и късметлиите:


Телец

Тази пролет нещата при Телците ще се нареждат повече от добре. Упоритият им труд ще бъде изобилно възнаграден. На работното място ги очаква сериозен ръст в кариерата. Бизнес партньорите им ще им помогнат да развият и увеличат благосъстоянието си.

Лъв

На работното място всичко ще е стабилно за Лъвовете, не се очакват някакви трусове. Не са изключени и други източници на доходи. През пролетта може да получите допълнителен доход под формата на наследство или просто някой щедро ще ви възнагради. Не е изключено да спечелите от лотарията и значително да увеличите състоянието си.

Стрелец

Представителите на този зодиакален знак дълго подготвяха почвата и сега на работа ги чака бързо изкачване по кариерната стълбица. Нещата ще се наредят много успешно и парите ще потекат като река.

Ако отдавна искате да се занимавате с бизнес, сега е моментът. Основното е да изберете надежден партньор.

fakti.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?