2374

Ще ахнете: Кейт Мидълтън умили света с тази непоказвана досега лична СНИМКА

Новата принцеса на Уелс вече е любимка на хората, почти колкото предшественичката си Даяна, заради непринуденото си и симпатично поведение

Кейт Мидълтън умили мрежата с трогателна снимка от най-ранното си детство. Непубликуваният досега кадър е част от благотворителната кампания на Катрин, посветена на психичното здраве на децата.

На архивната снимка, която се появи в официалния акаунт на принца и принцесата на Уелс в Инстаграм, Мидълтън е на не повече от година. Бебе Кейт се усмихва и играе с баща си Майкъл Мидълтън в градината. Снимката е направена от майката на принцесата - Карол, пояснява jenata.blitz.bg.


"Лицето е най-добрата играчка за едно бебе", написа кралската особа към кадъра.

От двореца Кенсингтън съобщиха, че Кейт е избрала снимката за новата си кампания Shaping Us, която насърчава хората да се замислят върху ранното си детство и как първите години от живота им са се отразили на формирането им като личност.


"Стартирахме ShapingUs, за да подчертаем важната роля, която играят ранните ни години в оформянето на останалата част от живота ни.

Бихме искали да посветите този уикенд на приятелите, семействата и колегите си, разказвайки им за ранното си детство и как то е повлияло на живота ви", коментира инициативата Мидълтън.

Феновете на Катрин не само се трогнаха от милия детски кадър, но в коментарите под него активно започнаха да споделят свои детски снимки. В резултат на активността им публикацията на Мидълтън се превърна в истински флашмоб с трогателни кадри и истории.

Някои от последователите ѝ пък побързаха да отбележат огромната прилика между нея и принц Луи. "Катрин и Луи са близнаци!", "О, това е Луи!", "Какво сладко дете! Щастливото детство е най-доброто, което родителите могат да дадат", пишат те.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
това

това

08.02.2023 | 20:17

е безсмислено.

Отговори
2 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?